28/03/2024

Τον Οκτώβριο η νέα δίκη του McGregor

Δεν γλιτώνει το νέο δικαστήριο ο Conor McGregor από την στιγμή που ήρθε στην δημοσιότητα το βίντεο που χτυπά ηλικιωμένο άνδρα σε μπαρ.


To περιστατικό που έλαβε χώρα στο Δουβλίνο προκάλεσε σοκ στο μαχητικό κοινό με τον άνδρα που δέχτηκε την επίθεση να καταθέτει στην αστυνομία χωρίς να έχει στόχο την αποζημίωση ή μία συγνώμη, αλλά την απόδοση δικαιοσύνης όπως υποστηρίζει.

Σύμφωνα με τον κύκλο του θύματος όταν συνέβη το γεγονός o άτυχος άνδρας έπαθε σοκ από την απροσδόκητη επίθεση και κλείστηκε σπίτι του για μέρες. Ο McGregor φαίνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο τον τελευταίο καιρό, ειδικότερα από την στιγμή που απέχει από την αγωνιστική δράση.

Οι αντιδράσεις στην Ιρλανδία είναι έντονες και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως σε κάποιες pub μποϊκοτάρουν το ουίσκι του Notorious ρίχνοντας το στην τουαλέτα. Δείτε σχετικό βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

➖➖➖➖ A Florida Irish Pub Owner in 🇺🇸 has denounced Conor Mcgregor and his Whiskey 🥃 Brand Proper 12 after incident surfaced of his assault on old man. A Petition has surfaced to boycott McGregor’s Whiskey throughout the Restaurant Industry.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MMA UNCENSORED™️ (@mmauncensored__) στις