20/04/2024

Τον Ιούνιο επιστρέφει ο Velasquez με τον Werdum!

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα Μέσα, ο Heavyweight πρωταθλητής του UFC, Cain Velasquez θα επιστρέψει τον Ιούνιο στην αγωνιστική δράση κόντρα στον προσωρινό πρωταθλητή Fabrocio Werdum σε μια μάχη που θα «ενώσει» τις δύο ζώνες της κατηγορίας για τον «undisputed» πρωταθλητή.

Ο Cain μετά την κατάκτηση της ζώνης από τον Brock Lesnar έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς αλλά και όσες φορές έχει παίξει  είναι με τους ίδιους και τους ίδιους διεκδικητές… 3 φορές ο JDS και 2 ο Bigfoot Silva. Ο Werdum θα είναι αυτή τη φορά ο διεκδικητής και αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση γιατί σε αντίθεση με όλους τους προηγούμενους αντιπάλους του πρωταθλητή, αυτός δεν θα έχει κανέναν φόβο να πάνε στο έδαφος μιας και είναι ίσως ο καλύτερος BJJ αθλητής της κατηγορίας. Αυτός ο φόβος του Takedown ήταν εξάλλου και αυτό που επέτρεπε μέχρι τώρα στον Cain να βρει ανοιχτές άμυνες και στην όρθια μάχη!

Οι δύο τους ήταν να αγωνιστούν πριν λίγους μήνες αλλά ο Cain τραυματίστηκε και ο Werdum τελικά αντιμετώπισε τον Mark Hunt ο οποίος και τον δυσκόλεψε αρκετά.