25/04/2024

Τόνυ Χριστοδούλου: «Αυτή είναι η ευκαιρία μου!»

Αυτό το Σάββατο, στην Αμερικάνική διοργάνωση NEF, ο Τονυ Χριστοδούλου γίνεται ο πρώτος Έλληνας ΜΜΑ μαχητής που παίζοντας ΜΜΑ στην Ελλάδα έφτασε να διεκδικεί Αμερικάνικη ζώνη! Δείτε τί είπε λίγες μέρες πριν την μεγάλη μάχη, ο Τόνυ στo fightsports.gr.

Τόνυ αυτή είναι μία διπλη πρόκληση για σένα. Μάχη για ζώνη αλλά και «εκδικηση» για μία παλιά ήττα. Είσαι αγχωμένος; Ενθουσιασμένος;

Ενθουσιασμένος, αυτό είναι ένα ρεμάτς που ήθελα για πολύ καιρό. Την πρώτη φορά που παίξαμε τα πήγα καλά και ένοιωθα ότι θα μπορούσα να κερδίσω το παιχνίδι μέχρι το κόψιμο. Σήμερα η πρώτη μάχη δεν παίζει μέσα στο μυαλό μου γιατί έχουμε αλλάξει και οι δύο. Όσον αφορά τον τίτλο, νομίζω ότι θα με φέρει πίσω στην αμερική σαν δυνατό διεκδικητή για τους κορυφαίους Αμερικάνους μαχητές.

Κάνεις την προετοιμασία σου στην Renzo gracie Academy. Αν και δεν είσαι ξένος στα κορυφαία καμπ πως είναι να κάνεις την προπόνησή σου εκεί, ανέμεσα σε μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα στο BJJ και τις ΜΜΑ.

Πραγματικά σπουδαία. Είμαι σοκαρισμένος από το πόσο καλοί είναι. Με έχουν δεχθεί ως έναν από την ομάδα Πραγματικά σπουδαίοι άνθρωποι στην RGA και τις υπόλοιπες φιλικές σχολές.

Η δουλειά που κάνω αυτή τη στιγμή είναι τρομερή. Το παιχνίδι τους στο έδαφος είναι απίστευτο με σπουδαίους προπονητές όπως ο John Danaher, Renzo και Igor Gracie. Δουλεύω επίσης με τον Jason Strout για το Striking μου στο Church St Gym έχοντας κάνει τρελές βελτιώσεις.

NEF

Το GFC ανακοίνωση ότι θα είναι ένας από τους σπόνσορες σου σε αυτή τη μάχη. Πως νοιώθεις που το ελληνικό Promotion sυνεχίζει να σε στηρίζει παρότι συνεχίζεις στις ΗΠΑ την καριέρα σου;

Μου ζεσταίνει την καρδιά. Εγώ και ο mr. GFC Γιώργος Βεντούρας είχαμε μία εξαιρετική σχέση όταν δουλέυαμε μαζί. Το γεγονός ότι θέλουν να με στηρίξουν στις μελλοντικές μου δραστηριότητες λέει πολλά για τί άνθρωποι είναι αυτοί που αποτελούν το GFC Team. Σπουδαίοι άνθρωποι και θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη τον Γιώργο τον Βεντούρα αλλά και το υπόλοιπο team, Χρήστο Ιορδανίδη, Χρήστο Μπάρδα, Δημήτρη Τρογαδά, Τόλη Τσιόκο και όλους τους υπόλοιπους.

GFC5

Ψάχνεις εδώ και καιρό μια ευκαιρία να ανεβείς στις λίστες των μεγάλων διοργανώσεων. Πιστεύεις ότι αν κατακτήσεις τη ζώνη του NEF θα το καταφέρεις;

Σίγουρα, πιστεύω ότι μία νίκη για τον τίτλο και η διαγραφή μιας από τις ήττες μου θα είναι αρκετές για να με προωθήσουν σε μεγαλύτερη διοργάνωση. Είναι μια αναγνωρίσημη διοργάνωση το NEF και είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκονται σκάουτερ εκεί για ταλέντα. Νοιώθω ότι αυτή είναι η ευκαιρία μου! Θα δώσω το 100%.

Το τέλος δικό σου!

Θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου την Μάγκι, που με έχεις βοηθήσει και με έχει στηρίξει όλο αυτόν τον καιρό στις ΗΠΑ. Επίσης, την οικογένειά μου που με έχει στηρίξει όλο αυτόν τον καιρό. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Τέλος, μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την Ελληνική ΜΜΑ κοινότητα για την υποστήριξη και τα μηνύματά τους!