24/04/2024

Τονυ Χριστοδούλου: «Το επόμενο βήμα είναι μια μεγάλη διοργάνωση»

«Νοιώθω τέλεια, είναι ένα καινούριο ξεκίνημα για την καριέρα μου. Για να είμαι ειλικρινής πάντα ένοιωθα ο καλύτερος στα 70 κιλά στην Ελλάδα και τώρα το επιβεβαίωσα» είναι οι πρώτες κουβέντες του πρώτου lightweight πρωταθλητή του CFO, Τόνυ Χριστοδούλου (φωτό: Χρήστος Μπάρδας) μετά την κατάκτηση του τίτλου. Μία επιτυχία που ήρθε εντυπωσιακά με τρεις εύκολες νίκες σε μία βραδιά.

«Ήθελα να τελειώσω κάθε μάχη νωρίς για να μην τραυματιστώ αφού ήξερα ότι θα έπαιζα μέχρι και 3 μάχες. Επίσης ήθελα να κάνω και μία δήλωση με κάθε μάχη. Η τελευταία μου με τον Yosdenis Cedeno με πίεσε να ωθήσω το παιχνίδι μου σε νέο επίπεδο».
Παρά τις τρεις καθαρές νίκες, οι αντίπαλοί του ήταν σκληροί μαχητές κάτι που το αναγνωρίζει και ο Τόνυ αλλά ξεχωρίζει τον Τσίντζο που μας αποκαλύπτει ότι την ώρα της μάχης τον προκαλούσε να γίνει ακόμη πιο επιθετικός. «Έφαγε αρκετά αναπάντητα χτυπήματα και δεν τα παράτησε» τόνισε ο Χριστοδούλου.

Όσον αφορά την επόμενη κίνηση, αυτή φαίνεται να είναι κάπου εκτός Ελλάδας.

«Το επόμενο βήμα είναι μία μεγάλη διοργάνωση. Θα πάω τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Δεν θα είμαι ανενεργός πια. Θα συμμετέχω συνέχεια με το βλέμμα στον τελικό στόχο μου, το UFC».

Δείτε εδώ όλες του τις μάχες από το CFO MMA

IMG_8615