19/04/2024

Τι ακολουθεί για McGregor: Οι έξι πιθανές επιλογές

Το μέλλον του Conor McGregor έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα πρέπει να αναφέρουμε πως αν ισχύει το συμβόλαιο οκτώ παιχνιδιών που λέγεται πως έχει υπογράψει με το UFC, το πιο απίθανο σενάριο είναι να σταματήσει την καριέρα του, όμως είναι κι αυτή μία επιλογή. 


Ρεβάνς με Khabib

Χθες σας αναφέραμε πως αγωνιστικά δεν υπάρχει κάποιος λόγος να γίνει αυτή η ρεβάνς αφού ο Νταγκεστανός ήταν πολύ ανώτερος.  Ωστόσο επειδή στο σπορ μιλούν τα…λεφτά δεν αποκλείεται να στήσουν ένα δεύτερο παιχνίδι στην Ρωσία όπου οι δύο αθλητές μπορεί να εξασφαλιστούν για μία ζωή. Άλλωστε από τα λόγια του Ιρλανδού χθες πως θέλει ρεβάνς, είναι η πρώτη επιλογή.

Τοny Ferguson

Πως θα γίνει αυτό θα αναρωτηθεί κανείς αφού προτεραιότητα έχει ο Nurmagomedov. Αν Νταγκεστανός τιμωρηθεί από την αθλητική επιτροπή ή το UFC και του πάρουν την ζώνη κάποιος πρέπει να παίξει γι’αυτή.

Έτσι οι Ferguson και McGregor είναι οι πρώτοι που προκύπτουν. Επίσης αυτό είναι καλύτερο match up για τον Ιρλανδό που θα παίξει περισσότερο στην όρθια μάχη.

Floyd Mayweather

Κι αυτό το ματς δεν έχει κανένα αγωνιστικό νόημα από την στιγμή που σε αγώνα ο μποξ ο Mayweather υπερέχει του McGregor. Όμως όπως και στην περίπτωση με τον Khabib τα έσοδα θα ήταν τεράστια και πιστέψτε μας αυτό πολλές φορές παίζει μεγαλύτερο ρόλο από ένα καλό match up.

Anderson Silva η GSP

Ο McGregor θέλει να παίξει με έναν θρύλο του παρελθόντος πιθανόν για να κερδίσει και τους νοσταλγούς του παλαιού UFC. Η καλύτερη επιλογή είναι ο βετεράνος πλέον Anderson Silva που είναι ακόμα ενεργός αλλά στα μέτρα του Notorious.

Ο GSP είναι δύσκολη περίπτωση καθώς είναι ακόμα στα…καλά του, αλλά για ένα ματς στον Καναδά με καλή πληρωμή, ο McGregor παίρνει το πρώτο αεροπλάνο.

Kevin Lee, Pettis και Barbosa

H λίστα με τους αθλητές από το δεύτερο ράφι είναι μεγάλη. Αυτοί όμως οι παίκτες θα δώσουν ένα καλό ματς στον McGregor για να ανέβει χωρίς να λέμε πως έχει σίγουρη την νίκη.

Όμως αυτή την στιγμή σύμφωνα με αυτά που είδαμε στο κλουβί με την αγωνιστική απραξία του Ιρλανδού να βγάζει μάτι, ένα ματς λίγο πιο εύκολο θα ήταν βάλσαμο.

Lee και Barbosa είναι θεαματικοί παίκτες και θα σταθούν όρθιοι να παίξουν. Ο Pettis επίσης μετά την ματσάρα που έκανε χθες είναι μία φοβερή επιλογή.

Απόσυρση

Είναι το απευκταίο σενάριο για τους φίλους των μαχητικών σπορ. Ο McGregor είναι ο άνθρωπος που με την φήμη του παρέσυρε το ίδιο το σπορ. Δημιούργησε φανς που δεν είχαν σχέση με τα μαχητικά αθλήματα και η απουσία δύο χρόνων έκανε ζημιά στο UFC.

Αυτή την στιγμή είναι εξασφαλισμένος οικονομικά και πολλοί θα σκεφτόντουσαν την απόσυρση. Ωστόσο φαίνεται να ζει έντονα την κάθε στιγμή του στο σπορ και φαίνεται απίθανο να πράξει κάτι τέτοιο.

Πολλοί συγκρίνουν την περίπτωση του με την Ronda Rousey.Ο ΜcGregor δεν έχει δείξει σχεδόν ποτέ εύθραυστος ψυχολογικά ενώ στις «σφαλιάρες» που έχει δεχτεί(Diaz, Mayweather κτλ) επανήλθε και πάλι παίζοντας σε υψηλό επίπεδο.

Η απόσυρση του θα κάνει γενικότερη ζημιά στο σπορ, αφού θα χάσει οπαδούς και θα επηρεαστούν ακόμα και οι μισθοί των αθλητών. Μην ξεχνάμε πως τα χρήματα που θα λάμβανε ο Khabib(2 εκατομμύρια) ήταν λόγω του match up με τον ΜcGregor.