25/04/2024

Τι αγώνας Θεέ μου;..

Ο αγώνας St.Pierre Vs Condit μόλις ολοκληρώθηκε και το fightsports.gr σας προσφέρει αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα, αλλά και την περίληψη του main event, όπως και τις πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών…

Ο βασιλιάς επέστρεψε και κατέστρεψε ό,τι βρήκε μπροστά του! Ο St. Pierre σ’έναν συγκλονιστικό αγώνα πέντε γύρων κατάφερε να επικρατήσει του επίσης καταπληκτικού Carlos Condit.

Οι δύο άνδρες έπαιξαν… ξύλο, πραγματικό ξύλο! Ο Condit δέχτηκε αγκωνιά από τον GSP και αιμορραγούσε με το… καλημέρα της αναμέτρησης. Πάντως, ο Condit δεν το έβαλε κάτω και στον 3ο γύρο λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη, καθώς το αριστερό του λάκτισμα καρφώθηκε στο κεφάλι του Καναδού, αλλά αυτός άντεξε με αποτέλεσμα ο συγκλονιστικός αγώνας να συνεχιστεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Τελικά, ο St. Pierre με απόφαση των κριτών, δίκαια πήρε τη νίκη και παρέμεινε για 7η φορά πρωταθλητής στην κατηγορία του… Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Condit τα πήγε εξαιρετικά, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Georges.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

St. Pierre: «Καταπληκτικός αγώνας, ο πιο σκληρός της καριέρας μου»

«Ο αγώνας ήταν καταπληκτικός. Ο Condit είναι ένας καταπληκτικός μαχητής και σίγουρα πιστεύω πως πριν από λίγο τελείωσε ο πιο δύσκολος και σκληρός αγώνας της καριέρας μου… Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα, δεν ξέρω ακόμα! Γνωρίζω ότι εδώ βρίσκεται ο Silva, αλλά πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να ξεκουραστώ, να μιλήσω με τον μάνατζερ και τον προπονητή μου»

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ UFC, TO FIGHTSPORTS.GR:

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας… Αν και είναι λίγο νωρίς το fightsports.gr ξενυχτάει απόψε μαζί σας, για να σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο εξαιρετικά συναρπαστικό UFC 154…

***Θυμίζουμε πως ο δικός μας, Κώστας Φιλίππου δεν θα αγωνιστεί, καθώς ο αντίπαλός του Νικ Ρινγκ επικαλέστηκε ασθένεια και δεν κατέβηκε να αγωνιστεί…  Αξίζει να σημειωθεί πως όπως έγραψε ο Φιλίππου πριν από λίγη ώρα στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, προσωπικά ο Dana White φρόντισε, ώστε ο συμπατριώτης μας να πάρει μέχρι και το τελευταίο δολάριο της πληρωμής του!

***Όσον αφορά τη διοργάνωση τα Preliminary ματς θα ξεκινήσουν γύρω στις δύο ώρα Ελλάδας, ενώ τα βασικά, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις πέντε το πρωί…

***Το fightsports.gr θα βρίσκεται κοντά σας για να σας δώσει όλα τα αποτελέσματα των Preliminary κι από εκεί και πέρα να… δουλέψουμε και να αναλύσουμε τα δυνατά παιχνίδια. Περιμένοντας βέβαια την επιστροφή του βασιλιά, Georges St. Pierre!!!

***Ραντεβού σε λίγες ώρες… Get into the Action!

***Preliminaries….

Steven Siler VS Daren Elkins… Νικητής ο Daren Elkins με απόφαση διαιτητών!

Ivan Manjivar VS Azamat Gashimov… Νικητής με υποταγή ο Manjivar!

Matt Riddle VS John Maguire… Νικητής ο Riddle με απόφαση διαιτητών!

Antonio Carvalho VS Rodrigo Damm… Νικητής ο Carvalho με απόφαση διαιτητών!

Sam Stut VS John Makdessi… Νικητής ο Makdessi με απόφαση διαιτητών!

Cyrille Diabate VS Chad Griggs… Νικητής ο Diabate με υποταγή!

Patrick Cote VS Alesio Sakara… Νικητής ο Cote με DQ!

Marck Hominick VS Pablo Garza… Νικητής ο Garza με απόφαση διαιτητών!

Rafael Dos Anjos VS Mark Bocek… Νικητής με απόφαση ο Dos Anjos!

Francis Carmot VS Lawlor… Νικητής με απόφαση κριτών ο Carmot!

Επιτέλους νοκ-άουτ στη σημερινή διοργάνωση!!! Ο Hendricks με απίστευτο λάκτισμα στέλνει τον Δανό, Kampmann απευθείας για… ύπνο. Εκτός βέβαια από το νοκ-άουτ, επιτέλους φτάσαμε και στο main event με τους St. Pierre και Carlos Condit να μάχονται…

Iiiiit’s Time… Αυτή τη στιγμή ο Buffer παρουσιάζει τους δύο αντιπάλους και στο άκουσμα του ονόματος του St.Pierre το γήπεδο… καταρρέει!

***Γήπεδο το… Μόντρεαλ! Ολέ, Ολέ, Ολέ… St.Pierre φωνάζουν οι Καναδοί