24/04/2024

Τηλεφωνικό… ντου του Romero στην εκπομπή του Bisping (Ηχητικό)

O Yoel Romero και ο Michael Bisping «πλακωνόντουσαν» στο twitter την ώρα που ο Άγγλος έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο. Κι εκεί συνέβη το φοβερότερο όλων… Ο Κουβανός πήρε τηλέφωνο τον πρωταθλητή του UFC και άρχισε να αγγλοκουβανικά του στον αέρα. 


Η ζώνη της middleweight κατηγορίας αναμένεται να μπει σε αγωνιστικό… πλειστηριασμό μέσα στο 2017 και διεκδικητές της θα είναι ο νυν πρωταθλητής Michael Bisping και ο πρώτος επιλαχών «μνηστήρας» Yoel Romero.

Οι δύο άνδρες εδώ και αρκετό καιρό πικάρουν ο ένας τον άλλο με τον μεν Κουβανό να λέει πως ο Άγγλος τον φοβάται και επικαλείται κολλήματα για να μην παίξουν και ο δε πρωταθλητής «χτυπάει» στον «Εκλεκτό του Θεού» ότι είναι εθισμένος στα στεροειδή.

Χθες, ο Bisping είχε ραδιοφωνική εκπομπή και ταυτόχρονα μάλωνε με τον Romero στα social media. Ο Άγγλος… έκραξε τον Κουβανό πως κρύβεται πίσω από τη σύζυγο και τους μάνατζερ του καθόσον ο ίδιος δεν μιλάει αγγλικά και βάζει εκείνους να γράφουν γι’αυτόν στο twitter.

Κάποια στιγμή ο συμπαραγωγός του MMAer του λέει πως ο Romero βρίσκεται στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Ο Bisping έδωσε το «ok» και το… πάρτι ξεκίνησε. Ο Κουβανός με το γνωστό του τρόπο φώναζε στον Bisping να παίξουν: «You, fight me» του είπε για την ακρίβεια ενώ ο Michael τον προκάλεσε να συλλαβίσει τη λέξη: Στεροειδή…

https://soundcloud.com/siriusxmrush/yoel-romero-calls-in-to-confront-michael-bisping-after-twitter-battle

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

Το Παιδί Θαύμα: Το ανεπίσημο τρέιλερ της ταινίας του Αλέξανδρου Τσανικίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυγμαχικό ΚΟ με κουβά πάγου και μακελειό μέσα στο ρινγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παιδί γενναίο ο Αργυρός το… έριξε στην πυγμαχία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Hoost και Βασιλικός ξανά μαζί μετά από χρόνια: