26/04/2024

Τα Rankings με νιάζουν μόνο αν μου δώσουν περισσότερα λεφτά

ekptosiΚανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αν είναι στην κορυφή ή όχι, της λίστας με τους Pound for pound καλύτερους , δεν φαίνεται να έχει ο Demetrious «Mighty Mouse» Johnson. Ο flyweight Πρωταθλητής είχε ανταγωνισμό για την θέση, πρώτα με τον Jon Jones και τώρα κάποιοι έχουν αρχίσει να αναφέρουν τον Conor McGregor.

«Το είπα και πριν λίγες μέρες, ο Conor μπορεί να με ξεπεράσει όποτε θέλει. Δεν με ενδιαφέρει η μυθική pound for pound νούμερο 1 θέση. Ο μόνος που θα μπορούσε ίσως να την εκμεταλλευτεί είναι ο McGregor γιατί μπορεί να την πουλήσει και να κλείσει καλές συμφωνίες ως ο νούμερο 1 στον κόσμο» είπε ο Johnson στο FOX SPORTS.

«Εκτός αν το UFC έλεγε ότι θα έδινε περισσότερα λεφτά στον ν1 μαχητή στον κόσμο κάθε χρόνο. Τότε θα άρχιζα να λέω ότι είμαι ο νούμερο 1 και ο Conor μόλις έκανε ταπ στον Nate Diaz. Ο νούμερο 1 Pound for pound πρέπει να ξέρει πως να αντιμετωπίσει έναν τέτοιο μαχητή. Ο τύπος μόλις έχασε, έχει μόνο 2 νίκες σερί. Ο Jon Jones το είπε, πως γίνεται να είναι ο κορυφαίους με μόλις 2 μάχες για ζώνη;»