26/04/2024

Τα θηρία του UFC της Ολλανδίας

Το UFC κάνει την Κυριακή το ντεμπούτο του στην Ολλανδία, στο Ρόττερνταμ, και όπως καθε φορά όταν πάει σε νέα χώρα έχει χτίσει μια πολύ δυνατή κάρτα με ντόπιο και οχι μόνο ταλέντο. Φυσικά στην Ολλανδία έχει την χαρά να έχει 2-3 μαχητές υψηλού επιπέδου γηγενείς.

To Fightsports.gr αποστολή στο UFC της Ολλανδίας!

Μια ματιά στην κάρτα και το μάτι πέφτει κατευθείαν στο main και το co main event όπου κυριαρχούν τα «θηρία» της heavyweight κατηγορίας.

Στην κορυφή ο Alistair Overeem θα αντιμετωπίσει τον Andrei Arlovki και η μάχη αν δεν τελειώσει σε νοκ άουτ κάποιος Ολλανδικός φούρνος θα γκρεμιστεί (ελπίζουμε όχι αυτός που θα είμαστε εμείς μέσα) . Και οι δυο τοπ 5 heavyweights στα rankings, με έμφαση στην όρθια μάχη και σαγόνι που δεν αντέχει πάντα στα χτυπήματα. Ο Overeem είναι το φαβορί κατά την γνώμη μας καθώς αν κερδίσει λογικά θα πάρει και την επόμενη ευκαιρία για τον τίτλο.

Αμέσως από κάτω, ένας άλλος Ολλανδός, ο Stefan Struve παίζει με τον «bigfoot» Silva την τελευταία του ευκαιρία ίσως για ένα καλό run προς τις ψηλότερες θέσεις των rankings. Οι δύο τους έχουν πολλά τελειώματα και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντεπεξέλθει ο Bigfoot με το reach του «ψηλέα» Struve που κάποτε έπαιζε και στα μέρη μας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=_T2lrpcF2WU