19/04/2024

Τέσσερις μεγάλες νίκες Ελλήνων στο εξωτερικό (Tέταρτο Μέρος)

Το τέταρτο μέρος των μεγάλων νικών για τους Έλληνες μαχητές

Στο τέταρτο μέρος «Τέσσερις μεγάλες νίκες Ελλήνων στο εξωτερικό» έχουμε την μεγάλη νίκη του Αντρέα Μιχαηλίδη στο UFC. Ο Έλληνας μαχητής συναντά τον Μάιο τον K.B. Bhullar και ολοκληρώνει το ματς νικητής, όντας κυρίαρχος σε όλο το ματς. Aυτή η νίκη ήταν ιστορική καθότι ήταν η πρώτη για την χώρα μας στο κορυφαίο MMA promotion.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη yagrek (@yagrek)

Με αγκώνα-ξυράφι ο Γιάννης Μπασάρ παίρνει μία σημαντική νίκη κόνρα στον  Corey Davis στα πλαίσια του Global Legion. O δυναμικός μαχητής συμπληρώνει σερί επτά συνεχόμενων νικών με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και συνεχίζει την ανοδική πορεία του. Aξίζει να σημειώσουμε πως κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο στην welterweight κατηγορία.

Η Κάλλια Κουρούνη πετυχαίνει μία από τις πιο εντυπωσιακές νίκες της καριέρας της κόντρα στην Dayanna Gonzalez και καταφέρνει να συμπεριληφθεί μέσα στα κορυφαία νοκ άουτ της χρονιάς στην WBC. Η Κουρούνη κατακτά τον vacant παγκόσμιο τίτλο της WBC International στην super featherweight κατηγορία.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη World Boxing Council (@wbcboxing)

Τέλος μεγάλο διπλό στην Ισπανία κατέκτησε η Φωτεινή Νάνου. Η ανερχόμενη kickboxer νίκησε την Patricia Lopez με ομόφωνη απόφαση δείχνοντας πως έχει όλο το μέλλον να πρωταγωνιστήσει. Η Νάνου έκανε καλή εμφάνιση και πήρε μία δίκαιη νίκη.