25/04/2024

Τέσσερις αθλητές που θα ήθελες να δεις στις ΜΜΑ

Πρωταγωνιστές σε Kickboxing, Μuay Thai, καράτε και πυγμαχία, οι τέσσερις αθλητές που θα θέλαμε να δούμε μέσα στο κλουβί, έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο εκάστοτε άθλημα.

Πρώτος και καλύτερος ο πιο φορμαρισμένος kickboxer του πλανήτη στην κατηγορία του, ο Andy Ristie. Τον επιλέγουμε για το περίεργο στυλ που έχει και τους φοβερούς συνδυασμούς που βγάζει με χέρια και πόδια. Ένας πλήρης μαχητής που το striking του θα προβλημάτιζε κάθε έμπειρο MMAer τουλάχιστον στην όρθια μάχη.

Δεύτερος και καλύτερος, ο φοβερός και τρομερός Saenchai Sor. Kingstar. Ένας από τους κορυφαίους thai fighter του πλανήτη, που μπορεί να σε καταστρέψει ανά πάσα στιγμή με τα ισχυρά λακτίσματα του και τους κοφτερούς αγκώνες . Είναι ένας πραγματικός θρύλος, που συνδυάζει χέρια, πόδια, clinch με απόλυτη αρμονία.

Τρίτος της παρέας και η έκπληξη, είναι ο Καρατέκα Valeri Dimitrov.Εκπαιδευμένος στο πιο σκληρό στυλ καράτε του κόσμο και μπορεί κάποιοι να θεωρούν τους καρατέκα αναλώσιμους, όμως τα χέρια ενός αθλητή που κάνει Kyokushin είναι φονικά, ενώ ξεχωρίζουν για την σκληρότητα τους. Επικίνδυνοι πάντα στα πόδια oi καρατέκα είναι μία καλή επιλογή για το κλουβί. Πόσο μάλλον ο καλύτερος του πλανήτη.

Τέλος ο Gennady Golovkin είναι μία σούπερ επιλογή. Είναι ένας εκ των κορυφαίων μποξέρ του πλανήτη. O Ολυμπιονίκης μπορεί να κατεδαφίσει τους πάντες στο πέρασμα του και το σοβιετικό μποξ είναι πολύ αποτελεσματικό στον τομέα του striking. Ο Καζάκος είναι σκληρός αθλητής και τέτοιοι μόνο χωρούν στο κλουβί.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως και οι τέσσερις αθλητές θα μπορούσαν να μπουν στο οκτάγωνο υπό την προϋπόθεση να προπονηθούν και στο έδαφος, καθώς αυτό καταλαμβάνει σημαντικότατο μέρος μίας μάχης στις ΜΜΑ.