26/04/2024

Τέσσερα ενδιαφέροντα match up που θέλεις να δεις στο UFC

Το UFC φαίνεται να κερδίζει ξανά την χαμένη του αίγλη ιδιαίτερα μετά την επιστροφή του Nate Diaz που ζέστανε το κοινό ενώ η επιστροφή του Conor McGregor θεωρείται δεδομένη. 


Πάμε να δούμε τέσσερα ενδιαφέροντα match up που θα ξεσήκωναν το κοινό.

Nate Diaz vs Jorge Masvidal

Αυτή την στιγμή είναι το πιο «καυτό» match up στο UFC και φαίνεται πως μπορεί να γίνει. Είναι επιθυμία και των δύο ενώ ο Dana White δείχνει θετικός για να κάνει το ματς. Ο Diaz προέρχεται από την νίκη επί του Pettis ενώ και ο Masvidal διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του.

Conor McGregor vs Tony Ferguson

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Notorious που τον ρίχνουμε στα βαθιά με την επιστροφή του. Ωστόσο ο Conor McGregor κυνηγούσε πάντα τα μεγάλα ματς και ένα τέτοιο είναι με τον Tony Ferguson. Ο Ferguson ξεπέρασε κάποια προσωπικά προβλήματα που είχε και είναι πανέτοιμος να επιστρέψει.

Ηenry Cejudo vs Jose Aldo

Ένα ματς που ζητάει ο Aldo αλλά δεν φαίνεται να ψήνει καθόλου τον Dana White. Το αφεντικό του UFC δεν πιστεύει πως ο Βραζιλιάνος μπορεί να πιάσει τα κιλά για να παίξει με τον Cejudo που πάντως είναι θετικός για ένα ματς με τον θρυλικό Aldo.

Stipe Miocic vs Francis Ngannou

Η μάχη των θηρίων για δεύτερη φορά είναι επιθυμητή από τους φανς του είδους. Ο Stipe Miocic απέδειξε πρόσφατα απέναντι στον Daniel Cormier πως έχει στόφα νικητή αλλά η δύναμη του Ngannou μπορεί να αποτελέσει σοβαρή απειλή για εκείνον.  Στο πρώτο ματς είχε κερδίσει ο Miocic με ομόφωνη απόφαση.