23/04/2024

«Τέρας» ο Cerrone που θέλει να παίξει με οποιονδήποτε σ’ένα μήνα!

Ο Donald Cerrone είναι από τους λίγους μαχητές στον κόσμο που έχει τεράστια συνέχεια στους αγώνες του με μάχες που σε χρονική διαφορά μπορεί να μην ξεπερνούν και τον έναν μήνα.


Προ μερικών ημερών ο «Cowboy» έκανε ανατροπή και διέλυσε με εκπληκτικό ΚΟ τον Brown, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του για να γίνει ένας από τους top διεκδικητές για τον τίτλο της welterweight κατηγορίας που κρατάει ο Tyron Woodley.

Το UFC 206 έγινε στις 10 Δεκεμβρίου και o Cerrone έκανε γνωστό πως θα επιστρέψει να παίξει στις 27 Ιανουαρίου του 2017 στο event που στήνει ο οργανισμός στην πατρίδα του το Ντένβερ.

Στο συγκεκριμένο σόου το UFC έχει προγραμματίσει ως main-event τη γυναικεία κόντρα των Shevchenko – Pena, αλλά τον Donald δεν τον νοιάζει εάν θα παίξει στη main-card ή σε PPV σόου το μόνο που έχει δείξει ότι θέλει είναι σωστές πληρωμές και αγώνες συνέχεια!

Με πρόσφατες δηλώσεις του ο ακούραστος fighter προκάλεσε όλους τους μαχητές της κατηγορίας του να έρθουν και να τον αντιμετωπίσουν στο προαναφερθέν σόου!

Τα ξένα ΜΜΕ γράφουν πως ήδη υπάρχει μαχητής που θέλει να χτυπηθεί με τον «Cowboy» και πρόκειται για τον Jorge «Gamebred» Masvidal. Ο συγκεκριμένος είναι ένας πολύ έμπειρος αθλητής των ΜΜΑ με 42 αγώνες στο ενεργητικό του.

Στο τελευταίο του παιχνίδι μάλιστα είχε νικήσει τον Jake Ellenberger με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο της μάχης. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου στον τελικό του TUF.

TO KO TOY DONALD ΣΤΟΝ MATT: