20/04/2024

«Τέρας η Cyborg με 1 χρόνο προπόνηση στην πυγμαχία»

Πριν λίγες μέρες είδαμε ένα βίντεο όπου η Cyborg κάνει πυγμαχικό σπάρινγκ με την χρυσή Ολυμπιονίκη Claressa Shields  όπου παρότι η Βραζιλιάνα είναι επιθετική η διαφορά κλάσεις στην πυγμαχία είναι εμφανείς. 


Σε δηλώσεις της η Shields έπλεξε το εγκώμιο της λέγοντας ότι αν αφοσιωθεί στην πυγμαχία μπορεί να γίνει «πραγματικό τέρας» που θα αντιμετωπίσει στα ίσα ακόμη και τις πρωταθλήτριες κόσμου.

«Είδα τους αγώνες της Cyborg και εντόπισα κάποια πράγματα που μπορώ να την βοηθήσω να βελτιώσει. Από ότι είδα σήμερα, θα είναι μια σπουδαία αλλαγή στην πυγμαχία. Δεν θα ήταν δύσκολο γι’ αυτή. Ένα χρόνο προπόνησης στην πυγμαχία, 6 μήνες και θα είναι έτοιμη να τα βάλει ακόμη και με τις τοπ αθλήτριες.  Με ένα χρόνο μόνο πυγμαχία θα είναι ένα τέρας» λέει η Shields για την Cyborg.

Η Βραζιλιάνα από την πλευρά της είπε ότι θα συνεχίζει να προπονείται με την δύο φορές Ολυμπιονίκη, ελπίζοντας να μάθει όσα περισσότερα γίνεται και ίσως κάποια μέρα αφοσιωθεί και στο μποξ.

«Αν πηγαίνω στο γυμναστήριο της, για να κάνω πυγμαχική προπόνηση, πιστεύω ότι θα μάθω πολλά πράγματα, πολλές εμπειρίες και θα βελτιώσω πολύ το παιχνίδι μου. Για μένα θα ήταν φοβερό. Μετά την μάχη μου θα επιστρέψω  και θα την ακολουθώ κάθε μέρα για να μάθω» είπε η Cyborg που θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια του Invicta Megan Anderson στο UFC 214 στις 29 Ιουλίου.