29/03/2024

Συνεργασία της Π.Ο.ΜΜΑ με την All About Sport

H All About Sport αντιπρόσωπος της Concept 2 στην Ελλάδα στηρίζει την ανάπτυξη των MMA με κάθε τρόπο.Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Ο.ΜΜΑ :


Ο Κυριάκος Ζαρουλέας τεχνικός σύμβουλος της Concept2  μαζί με το Δ.Σ. της Π.Ο.ΜΜΑ σχεδιάζουν την ενημέρωση και ανάπτυξη της κλειστής κωπηλασίας στους κόλπους της ομοσπονδίας. Για τον σκοπό αυτόν προγραμματίζεται σεμινάριο στις 15 Απριλίου για τους εκπαιδευτές και αθλητές της Π.Ο.ΜΜΑ από τον Γιούπη Γεώργιο πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης και μοναδικό World Gamer.

O Γ.Γιούπης δηλώνει : «Η κλειστή κωπηλασία (indoor rowing) είναι ένα άθλημα ευρέως διαδεδομένο στο εξωτερικό με εθνικά ,πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Πρόσφατα εισήχθη στην Ολυμπιάδα των μη ολυμπιακών αθλημάτων ,World Games, που έγιναν στο Wroclaw της Πολωνίας. H κλειστή κωπηλασία έχει άμεση εφαρμογή στην προπόνηση των μαχητικών αθλημάτων.  

Το κωπηλατοεργόμετρο έρχεται να φέρει την επανάσταση στην προπόνηση των μαχητικών αθλημάτων καθώς αποτελεί τον απόλυτο προσομοιωτή έντασης και παραγωγής γαλακτικού οξέος όπως ακριβώς κατά τη διάρκεια της μάχης.

Είναι η ιδανική λύση για αθλητές από αρχάριο έως επαγγελματικό επίπεδο».