25/04/2024

Συνεργασία της ΠΟΜΜΑ με τον προπονησιολόγο Ιωάννη Κωτσικιάδη

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΜΜΑ για την νέα της συνεργασία με τον προπονησιολόγο Ιωάννη Κωτσικιάδη. Αναλυτικά:


«Η Π.Ο.ΜΜΑ ως νέα ομοσπονδία στον χώρο μετά τις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζακστάν (χάλκινο μετάλιο) και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Γερμανία (1 ασημένιο – 2 χάλκινα μετάλια) και θέλοντας να βάλουμε γερές βάσεις για την συνέχιση και διατήρηση των επιτυχιών αυτών , αποφασίσαμε να ενισχύσουμε την ομοσπονδία με επιστημονικούς συνεργάτες.

Μετά από ώριμη σκέψη στην θέση του επιστημονικού συνεργάτη και ομοσπονδιακού προπονητή φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης επιλέξαμε τον προπονησιολόγο κ.Κωστικιάδη Ιωάννη.

Αρμοδιότητες του κ.Κωστικιάδη θα είναι η εργομετρική αξιολόγηση και η προπονητική παρέμβαση σε ότι αφορά την φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση των αθλητών που στελεχώνουν την εθνική ομάδα.

Μετά τους Πανελλήνιους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 4 Μαρτίου και θα προκύψει η εθνική ομάδα της Π.Ο.ΜΜΑ για το 2018, ο κ.Κωστικιάδης θα αναλάβει τους αθλητές σε εβδομαδιαία βάση μέχρι τους Μεσσογιακούς αγώνες της WMMAA που θα διεξαχθούν τον Μάιο με σκοπό την όσο δυνατόν καλή τους φυσική κατάσταση και την συνέχιση των επιτυχιών τους στην κατάκτηση των μεταλλίων», δήλωσε ο πρόεδρος της Π.Ο.ΜΜΑ  Δ. Δημητρίου.