26/04/2024

Συμβόλαιο με το European Beatdown ο Νικολάου

Ο Κύπριος μαχητής μετά την νίκη του στο προηγούμενο event υπέγραψε συμβόλαιο με το promotion. Ο Χρίστος Νικολάου αγωνίζεται ξανά στις 17 Μαρτίου στο European Beatdown όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο. 


«Συμβόλαιο με μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις ΜΜΑ στην Ευρώπη ,ΕUROPEAN BEATDOWN MANAGEMENT έχει υπογράψει ο Κύπριος πρωταθλητής MMA Χρίστος Νικολάου, ιδρυτής και εκπαιδευτής του Paphos Thai Boxing & MMA Fight Club στην Πάφο.

Ο Νικολάου έχει μπει για τα καλά στο χώρο των μικτών πολεμικών τεχνών με στόχο τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στο κόσμο.

Να σημειώσουμε πως την προηγούμενη φορά στις 14 Οκτωβρίου πήρε τη νίκη επί του μαροκινού με ground and pound στα 3.41 του πρώτου γύρου υψώνοντας την κυπριακή σημαία μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο.

Το επόμενο EUROPEAN BEATDOWN αναμένετε να γίνει στο Βέλγιο στις 17 Μαρτίου στο Mons Arena χωρητικότητας 30.00 θεατών.Aυτή τη φορά αντίπαλος του Νικολάου θα είναι ο Antoine Bensimon του γνωστού Obyfight Gym στο Παρίσι στην κατηγορία Welterweight.Αναμένετε να είναι ένας συναρπαστικός αγώνας αφού ο Bensimon είναι πολύ καλός MMAer.

Οι αγώνες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το Eleven sport TV και Live Streaming από την επίσημη σελίδα του European Beat down.Να ευχηθούμε ότι καλύτερο στον κύπριο αθλητή».