25/04/2024

Στρουμπούλης και «Πάλε» οι νικητές στις ΜΜΑ του The Battle 7

Ένα (αρνητικό) σερί έσπασε και ένα νικηφόρο συνεχίστηκε στο δίδυμο των ΜΜΑ μαχών του περασμένου The Battle 7.

Οι «διόσκουροι» Παναγιώτης Στρουμπούλης και Γιάννης Παλαιολόγος βγήκαν νικητές από τις μάχες τους με τον Ηρακλή Γρηγοριάδη και τον Βλαδίμηρο Θεοφανίδη με τον πρώτο να παυγιρίζει δεόντος την πρώτη του νίκη φέτος και τον Παλαιολόγο να δείχνει ξανά ότι ανήκει στα 84 κιλά αλλά ο τραυματισμός του Θεοφανίδη μας έκοψε μία πιθανά εξαιρετική μάχη.

Στην πρώτη μάχη της Βραδιάς ο «Πάλε» ξεκίνησε δυνατά με τον Θεσσαλονικιό μαχητή με εμφανή τη διάθεση να κρατήσει τη μάχη του στο όρθιο παιχνίδι χρησιμοποιόντας το μεγαλύτερo reach του επιτυχημένα. Με ένα τέτοιο χτύπημά του άνοιξε ένα κόψιμο στη μύτη του αντιπάλου του ο οποίος ανασαίνοντας εισέπνευσε το αίμα και δεν μπόρεσε να ανασάνει σωστά. Δοκίμασε ένα takedown, το οποίο αμύνθηκε πολύ καλά ο Παλαιολόγος, και στη συνέχεια  η γωνία του διέκοψε το ματς γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει σωστά.

Αν και θα θέλαμε να δούμε περισσότερα λεπτά από αυτή τη μάχη και για τους δύο τους, ο αθλητής της Gracie Barra δείχνει να είναι ένας από τους πιο προικισμένους σωματικά νέους αθλητές στο ΜΜΑ προσκήνιο. Ψηλός και «μακρύς» ακόμη και στη Middleweight κατηγορία έχει στο ρεπορτόριο του και την όρθια μάχη αλλά και το έδαφος και φαίνεται να βελτιώνεται συνεχώς. Για τον Θεοφανίδη δυστυχώς δεν είδαμε πολλά ώστε να εκφέρουμε άποψη αλλά περιμένουμε να τον δούμε το συντομότερο δυνατό ξανά σε μία μάχη.

Όσον αφορά την έταιρη μάχη της βραδιάς, ο Παναγιώτης Στρουμπούλης μπήκε και αυτός στη μάχη με τακτική στο όρθιο παιχνίδι και τα τα κατάφερε εξαιρετικά στην αρχή του 1ου γύρου ανοίγοντας και αυτός ένα κόψιμο στο πρόσωπο του Ηρακλή Γρηγοριάδη που μάτωνε μέχρι και το τέλος της μάχης. Σε εκείνο το σημείο όμως ο δάσκαλος της K-1 Brasa κατάφερε και πήρε το Takedown πηγαίνοντας την μάχη στο έδαφος. Εκεί αν και δεν έκανε πολύ ζημιά κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο.

Τα πράγματα άλλαξαν στους επόμενους δύο γύρους αφού ο Γρηγοριάδης δεν ξανακατάφερε να πάει το παιχνίδι στο έδαφος και να το κρατήσει αρκετά εκεί με τον Στρουμπούλη να περνάει όλο και περισσότερα χτυπήματα όσο το παιχνίδι πήγαινε προς τα τελευταία λεπτά του.  Μεγάλη νίκη για τον Στρουμπούλη με τον Γρηγοριάδη να δείχνει αρκετή ψυχή.

Σίγουρα το γεγονός ότι στο σπίτι τον περίμενε o νεογέννητος γιός του μετρίασε το αρνητικό αποτέλεσμα! Να του ευχηθούμε τα καλύτερα και χαρά και υγεία!