25/04/2024

Στο Rizin επιστρέφει ο Wanderlei Silva!

Μπορεί να υπέγραψε πριν λίγες βδομάδες συμβόλαιο με το Bellator, αλλά η επιστροφή του Wanderlei Silva θα γίνει τελικά στην χώρα που έχτισε τον μύθο του, την Ιαπωνία και την νέα διοργάνωση Rizin.

Ο Βραζιλιάνος όμως δεν θα αγωνιστεί σε έναν ΜΜΑ αγώνα αλλά σε μια μορφή  tag team grappling (μόνο στην Ιαπωνία) οπού θα κάνει ομάδα με άγνωστο ακόμη αθλητή και θα αντιμετωπίσει μια άλλη ομάδα από τους Kazushi Sakuraba και Hideo Tokoro! Οι κανόνες θα είναι «extreme grappling rules» αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Fightsports TV: Το ελληνικό κανάλι για… πολύ ξύλο! Δείτε τώρα τις καλύτερες μάχες, εκπομπές, συνεντεύξεις και Vlogs για τα μαχητικά αθλήματα! 

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος του Rizin Sakakibara, είπε ότι σε επόμενα event o Wanderlei θα παίξει ΜΜΑ στο Rizin παρότι είναι αποκλεισμένος μέχρι τον Μάιο του 2017 μετά την τιμωρία για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Βέβαια ο αποκλεισμός ισχύει μόνο στις ΗΠΑ αλλά δεν θα είναι καλό να εκνευρίσει την επιτροπή πριν την παρουσία του το 2017 μπροστά τους για να ζητήσει νέα άδεια…

Ο Wanderlei Silva έχει να αγωνιστεί από το 2013 όταν κέρδισε με ΚΟ τον Brian Stann.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr  

Diaz vs McGregor: Πως ο «αλήτης» απ’το Stockton σιώπησε τον περιβόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor

Πρωταθλητές στο κρεβάτι: Δείτε τι γυναίκες κυκλοφορούν οι MMAers (ΦΩΤΟ)