26/04/2024

Στο Hollywood ο Georges St.Pierre!

Εντός του οκταγώνου ο Georges St. Pierre τα έχει… σαρώσει όλα! Είναι από τους πλέον δημοφιλής αθλητές ανά τον κόσμο κι έτσι το μεγάλο βήμα για τη… μεγάλη οθόνη ήρθε!

Συγκεκριμένα, ο Καναδός σούπερ-σταρ δέχτηκε να παίξει στη δεύτερη σειρά του «Captain America» και μάλιστα στο ρόλο του κακού. Ο «Rush» στην ταινία θα είναι ο Georges Batroc ο οποίος αναμένεται να δυσκολέψει ιδιαίτερα το… έργο του μεγάλου Αμερικάνου ηρώα.

O συγκεκριμένος «κακός»  δεν κατέχει υπεράνθρωπες δυνάμεις αλλά βρίσκεται μονίμως σε εξαιρετική φυσική κατάσταση σε όλους τους τομείς. Είναι ολυμπιακού επιπέδου αρσιβαρίστας που διακρίνεται για τα ρεφλέξ του και την ευκινησία.  Ιδιαίτερα ανεπτυγμένα είναι τα πόδια του που του επιτρέπουν να κάνει μεγάλα άλματα. Επίσης, χρησιμοποιεί την πολεμική τέχνη Savate, έχει υπηρετήσει στη λεγεώνα των ξένων και είναι εξαιρετικός στην τακτική.

Όπως καταλαβαίνεται, ο τύπος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του GSP και … μάλλον είχε δίκιο ο Diaz που θεωρούσε τον εαυτό του υπερήρωα ενάντια… στον κακό GSP.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ UFC, MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ UFC GREECE, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ: