20/04/2024

Στο Cage Survivor η Σοφία Κάργα

Μεταγραφή στην γυναικεία κατηγορία έκανε το promotion του Cage Survivor που ανακοίνωσε την συμφωνία της με την Σοφία Κάργα.


Η νεαρή MMAer έκανε πέρσι το ντεμπούτο της στο GFC απέναντι στην Μαριάνθη Σαμούχου και στην συνέχεια δοκίμασε τις δυνάμεις της στην Ιαπωνία.

Πλέον η Κάργα επικεντρώνεται στο νέο promotion που αναμένεται να της κλείσει αγώνες εντός και εκτός συνόρων. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Το Cage Survivor ακολουθώντας τα πρότυπα του εξωτερικού μπαίνει σε νέα εποχή. Σχηματίζει ένα δυνατό επιτελείο αθλητών από όλες τις κατηγορίες με σκοπό να αναβαθμίσει το άθλημα του MMA στην Ελλάδα.

Πρώτη γυναίκα αθλήτρια που εντάσσεται στο δυναμικό της διοργάνωσης είναι η Σοφία Κάργα η οποία υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με την διοργάνωση. Αυτή η συμφωνία ήταν η απαρχή μιας νέας εποχής για την διοργάνωση αλλά και για το Ελληνικό MMA. Μείνετε συντονισμένοι για νέες εξελίξεις στο χώρο».

Το Cage Survivor μέσω του διοργανωτή κ. Γιάγκου Πολατίδη, ανακοίνωσε την ένταξη της νεαρής Σοφίας Κάργα στο δυναμικό της διοργάνωσης. Το cage survivor ακολουθώντας τα πρότυπα του εξωτερικού μπαίνει σε νέα εποχή. Σχηματίζει ένα δυνατό επιτελείο αθλητών από όλες τις κατηγορίες με σκοπό να αναβαθμίσει το άθλημα του MMA στην Ελλάδα. Πρώτη γυναίκα αθλήτρια που εντάσσεται στο δυναμικό της διοργάνωσης είναι η Σοφία Κάργα η οποία υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με την διοργάνωση. Αυτή η συμφωνία ήταν η απαρχή μιας νέας εποχής για την διοργάνωση αλλά και για το Ελληνικό MMA. Μείνετε συντονισμένοι για νέες εξελίξεις στο χώρο ! #cagesurvivor #hellas #team #mma #mixedmartialarts #fighter #grappling #aek #mmalifestyle #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇬🇷 MMA fighter (@sofiakarga_nord) στις