26/04/2024

Στο χειρουργείο ο παικταράς Thompson! Προλαβαίνει για ζώνη;

Ο Stephen Thompson πέτυχε σπουδαία νίκη προ ημερών κόντρα στον εξαιρετικό Rory MacDonald και με την έβδομη αυτή συνεχόμενη επιτυχία έγινε ο νούμερο ένα διεκδικητής της ζώνης που κατέχει ο Robbie Lawler. Θα γίνει όμως σύντομα αυτό το παιχνίδι; Δύο είναι οι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται.

Α) Για να μιλάμε για αγώνα τίτλου πρέπει και ο πρωταθλητής να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Lawler έχει βάλει τη ζώνη στο τραπέζι και την διακινδυνεύει στο παιχνίδι κόντρα στον Tyron Woodley. Εφόσον βγει καθαρός και νικητής από τη μάχη θα κριθεί και το μέλλον διεκδίκησης από τον Thompson. Εάν πάλι νικήσει ο Woodley τότε μιλάμε πάλι με τα ίδια δεδομένα απλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Β) Το σημαντικότερο εμπόδιο του Thompson να γίνει πρωταθλητής αυτή τη φορά είναι ο αντίχειράς του. Στον αγώνα με τον MacDonald τον τραυμάτισε και ελοχεύει ο κίνδυνος του χειρουργείου. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο το νυστέρι όμως οι γιατροί παλεύουν να το αποφύγει. Το δυσάρεστο είναι πως και ο ίδιος ο Stephen λέει ότι ο πόνος κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα είναι ισχυρός…