25/04/2024

Στο σεμινάριο του Yuri Boyka ο Karatedo Shitokai Δημήτρης Ζεύκης

Ένα νέο πρόσωπο ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης  «Boyka: Athens Warrior Spirit-2018» με τον Δημήτρη Ζεύκη να δηλώνει παρών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης «Boyka: Athens Warrior Spirit-2018» στα πλαίσια του μεγάλου Φεστιβάλ/ Martial Arts Demonstration Show που θα διεξαχθεί το βράδυ της 12ης Μαΐου, και μετά τις ήδη εγκεκριμένες πρώτες δέκα ομάδες επίδειξης μεταξύ αυτών και αυτές των Fu Jow Pai Kung Fu, Muay Boran – Krabi Krabong, MMA, Taekwondo (WTF), Aikido, Ju Jitsu, δίπλα στους Hollywood movie stars Scott «Boyka» Adkins & Silvio Simac, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σήμερα την συμμετοχή του δασκάλου του Shito ryu Karatedo Δημήτρη Ζεύκη Dimitrios Zefkis διευθυντή του ευρωπαϊκού Shitoryu Karatedo Shitokai και επικεφαλή εκπαιδευτή της ελληνικής ένωσης Karatedo Shitokai. Μαθήτευσε κοντά στους ιάπωνες δασκάλους Yamasaki, Manzo Iwata και Genzo Iwata, ξεκίνησε το Καράτε το 1975, έφερε το 1987 το σύστημα του shito ryu karatedo στην Ελλάδα, έζησε 12 χρόνια στην Ιαπωνία, αγωνίζεται από το 1987 σε πανιαπωνικά και παγκόσμια πρωταθλήματα του συστήματος και το 2013 κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία βετεράνων στο 7o παγκόσμιο πρωτάθλημα του Shitoryu στο Τόκιο.
Περισσότερα ονόματα τις επόμενες μέρες ! Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για το μεγαλύτερο Martial Arts Show της χρονιάς. 
http://hekoba.net/ boykaathens_warrior_spirit- 2018/».