20/04/2024

Στον Τόνυ Χριστοδούλου η ζώνη του CFO! Δείτε τα αποτελέσματα!

Ο Τόνυ Χριστοδούλου ήταν ο μεγάλος νικητής του lightweight τουρνουά του πρώτου CFO MMA! Ο Ελληνοαμερικάνος μαχητής απέδειξε ότι δύσκολα βρίσκεται αντίπαλος στην Ελλάδα, έστω και σε πιο βαριά κατηγορία από τη κανονική του (είναι featherweight) κερδίζοντας εντυπωσιακά 3 μάχες στο δρόμο για τη ζώνη. Στο τελικό κέρδισε τον Αλέξη Σαββίδη που με τη σειρά είχε κερδίσει στα προημιτελικά τον Χρήστο Πλασάρη σε μία σκληρή και κοντινή μάχη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες της απόφασης.

Με εντυπωσιακό νοκ άουτ κέρδισε και ο Robert Oganesyan τον Φώτη Καμπισιούλη αφού ο δεύτερος φαινόταν να είναι αρχικά πολύ δυνατός στο έδαφος, μόλις σηκώθηκαν ο Oganesyan του πέρασε μερικά ωραία χτυπήματα και στο τελευταίο τον βρήκε καθαρά και τον έριξε στο έδαφος. Ο διαιτητής Χρήστος Πετρούτσος παρενέβη σωστά και έγκαιρα και διέκοψε τη μάχη προστατεύοντας και τον αθλητή.

Το εντυπωσιακό του σερί επέκτεινε και ο Σταμάτης Μωρούλης αναγκάζοντας σε παραίτηση τον έμπειρό και δυνατό Παναγιώτη Στρουμπούλη μετά από μία εξαιρετικα΄επιθετική εμφάνιση με πίεση σε όλα τα επίπεδα. Πολύ δυνατός ο μαχητής του κ. Μαυρωνά.

Το δικό του σερί επέκτεινε και ο Αλέξης Νικολακόπουλος με μία πολύ τεχνική εμφάνιση υποτάσσοντας τον Άγγελο Παπουανασβίλι.

Αναλυτικά Αποτελέσματα και θα ακολουθήσουν όλα τα Βίντεο

Προημιτελικά 

O Πλασάρης κέρδισε τον Παυλίδη με υποταγή

Ο Σαββίδης κέρδισε τον Σιργάνη με υποταγή

Ο Χριστοδούλου κέρδισε τον Γ. Παπουανισβίλι με υποταγή

Ο Τσίντζος κέρδισε τον Παπαγεωργίου με ομόφωνη απόφαση

Superfight

O Νικολακόπουλος κέρδισε τον Αγ. Παπουνισβίλι με υποταγή

Ημιτελικά

O Σαββίδης κέρδισε τον Πλασάρη με ομόφωνη απόφαση

O Χριστοδούλου κέρδισε τον Τσίντζο με υποταγή

Superfight

O Oganesyan κέρδισε τον Καμπισιούλη με Νοκ Άουτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μωρούλης κέρδισε τον Στρουμπούλη με εγκατάλειψη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικός

O Χριστοδούλου κέρδισε τον Σαββίδη με εγκατάλειψη αντιπάλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτό: Χρήστος Μπάρδας || Nitoryu

no images were found