16/04/2024

Στην τελική ευθεία η ΜΜΑ μάχη του Best Fighter 2013

Τελευταίο παιχνίδι για να ολοκληρωθεί ολόκληρη η κάρτα των αγόνων του Best Fighter 2013 είναι το τέταρτο ματς από τα super fight,στη κατηγορία mma.Μέσα στον μήνα θα γίνει και η επίσημη αναγγελία του αγώνα. Αρχικά είχε γίνει πρόταση στον Γιάννη Αρζουμανιδη άλλα έπρεπε να γίνει πρώτα γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Combat Samboι στην Αγία Πετρούπολη που θα συμμετείχε. Η ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης προγραμματίστηκε για τις 22 Νοεμβρίου σχεδόν ίδια ημερομηνία με το Best Fighter.

Όπως ο ίδιος δήλωσε »αν γινόταν νωρίτερα τo Βest Fighter, έστω και στις 10 του ίδιου μήνα, τότε θα με βόλευε γιατί θα αποτελούσε και την καλύτερη εξομοίωση του αγώνα μου. Θα με έβαζε ήδη στο κλίμα. Τώρα, όμως, όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ».

Η επόμενη πρόταση της διοργάνωσης αφορά έναν από τους ποιο μεγάλους αθλητές μας στο ΜΜΑ που διαπρέπει και στο εξωτερικό. Ο αντίπαλος του έχει ήδη βρεθεί και έχει συμφωνήσει να αγωνιστεί μαζί του. Περιμένουμε την θετική του απάντηση για να ανακοινωθούν τα ονόματα τους συμπληρώνοντας έτσι την καλύτερη κάρτα αγώνων που έγιναν ποτέ επί Ελληνικού εδάφους.