29/03/2024

Στα σκαριά μεγάλα ματς για το UFC με Khabib vs Ferguson και Cyborg vs Nunes

Ανακατεύει την τράπουλα ο Dana White που ποντάρει σε δυνατό matchmaking και την νέα σεζόν, ρίχνοντας στην μάχη με την Cyborg την Amanda Nunes. Από την άλλη, η διστακτικότητα του Conor McGregor να επιστρέψει τον αναγκάζει να επισπεύσει το Nurmagometov vs Ferguson. 


Ο ισχυρός άνδρας του promotion επιβεβαίωσε την τιτανομαχία των δύο γυναικών που φαίνεται να ξεχωρίζουν στις κατηγορίες τους. Η Cyborg μετά την επιβλητική νίκη επί της Holm δύσκολα βρίσκει αντίπαλο, την ώρα που το σενάριο με την Megan Anderson έπεσε στο κενό.

Η Nunes στην Bantamweight έχει έξι σερί νίκες και δεν φαίνεται στο βάθος κάποια αξιόλογη αντίπαλος στα κιλά της. Ως εκ τούτου θα ανέβει στην featherweight για να παίξει με την Cyborg.

Το ματς του πρωταθλητή Ferguson με τον Khabib ήταν αναμενόμενο αφού ο Conor McGregor μέχρι το καλοκαίρι δεν φαίνεται να επιστρέφει και μάλλον θα το κάνει με τον νικητή αυτού του ζευγαριού.

«O Conor δεν επιστρέφει μέχρι τον Μάρτιο, οπότε  θα κάνουμε το Khabib vs Tony. Ο νικητής θα παίξει για τον τίτλο με τον McGregor. Αν ο Conor δεν θέλει να επιστρέψει θα κάνουμε το ζευγάρι αυτό για τον τίτλο και όχι για την interim ζώνη», ανέφερε ο White.

Αίσθηση μας είναι πάντως πως τον McGregor δεν φαίνεται να τον νοιάζει η ζώνη αλλά το χρηματικό ποσό που θα του δώσουν για να κάνει άλλη μία εμφάνιση στο UFC. Αυτό σημαίνει πως αν δεν πάρει μεγάλο μέρος από τα κέρδη δεν θα επιστρέψει.