25/04/2024

Στα λεφτά τα χαλάνε GSP και Dana

O GSP λέει ότι είναι έτοιμος να γυρίσει αλλά ο Dana White επιμένει ότι δεν θα το κάνει γιατί δεν το θέλει πραγματικά… ποια είναι αλήθεια; Στο χρήμα κολλάει το πράγμα.

Ουσιαστικά το παραδέχθηκε ο ίδιος ο GSP που απαντώντας στον Dana White έθιξε το ουσιαστικό πρόβλημα:

dome2«Αν το δεις από την πλευρά μου, βγάζω πολλά λεφτά και τώρα που δεν αγωνίζομαι. Και το συμβόλαιο μου είναι παλιό, πριν την συμφωνία με την Reebok. Αν πάω τώρα πίσω και αγωνιστώ χωρίς να μπορώ να διαφημίσω τους σπόνσορες μου, χάνω λεφτά  με το παλιό συμβόλαιο. Ο Dana δεν ξέρω τίποτα για μένα. Είμαι έξυπνος. Δεν είμαι ο τύπος που θα πεις κάτι γι’ αυτόν και θα απαντήσει – δώσε μου να υπογράψω τώρα θα αγωνιστώ για ψίχουλα. Όχι, είμαι έξυπνος και αυτά δεν δουλεύουν σε εμένα. Αλλά θα του πω, άσε με να αγωνιστώ μια φορά και θα δεις από το πρώτο λεπτό ότι έχεις λάθος. Να παίξω με τον Tyrone Woodley και θα δούμε αν θέλω να είμαι πρωταθλητής ακόμη. Καταλαβαίνω τι λέει και δεν είμαι νευριασμένος μαζί του. Κάνει ότι κάνει για το συμφέρων του και εγώ για το δικό μου.»

Ουσιαστικά ο GSP λέει ότι θέλει καλύτερη αμοιβή αφού θα χάσει τα έσοδα από τους χορηγούς που είχε πριν και ο Dana White δεν θέλει να του την δώσει και προσπαθεί να τον πιέσει με την κοινή γνώμη λέγοντας ότι δεν το «θέλει στ’ αλήθεια». Ποιος θα κερδίσει στο τέλος σε αυτό το παιχνίδι; Ο GSP σίγουρα δεν έχει ανάγκη οικονομικά να επιστρέψει , το UFC με την Ronda εκτός, τον Conor τραυματία και λίγο… φλου στα σχέδια του, τον Jon Jones εκτός και χωρίς αστέρια, τι θα κάνει;

katsinopoulos-768x230