20/04/2024

Στα δικαστήρια Conor και Diaz για τα «ιπτάμενα μπουκάλια» ;

dome2Δυσάρεστες εκπλήξεις φαίνεται ότι περιμένουν τους Conor McGregor και Diaz bros μετά την μάχη των «ιπτάμενων μπουκαλιών» στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου.

Καταρχάς, τα μέλη των δύο ομάδων που δεν θα είναι δηλωμένα στα λίγα άτομα που θα είναι στην γωνία τους, δεν θα μπορούν να παραβρεθούν καν στο UFC σαν θεατές αφού τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο στάδιο ακόμη και στη ζύγιση.

Ακόμη χειρότερα όμως, οι δύο ομάδες και ειδικά οι πρωταγωνιστές αναμένεται να τιμωρηθούν οικονομικά τουλάχιστον, από την ομοσπονδία της ΝΕΒΑΔΑ για την συμπεριφορά τους. Θυμίζουμε ότι μεγάλα πρόστιμα είχαν «φάει» και οι Jones, Cormier για τον δικό τους καυγά.

Αυτό το επιβεβαίωσε και ο Dana White που μάλιστα πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι κάποιος παρευρισκόμενος που χτυπήθηκε από ένα από τα μπουκάλια, φαίνεται ότι ετοιμάζεται να ασκήσει μηνύσεις στα ποινικά δικαστήρια.

kakoubavas qnt

“Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι μας ελέγχει η Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδα. Σας εγγυώμαι ότι και οι δύο τους θα δεχθούν μεγάλα πρόστιμα και μάλλον θα κληθούν να απολογηθούν μετά την μάχη.” είπε ο Dana White στο TMZ και πρόσθεσε ότι εκτός από τα πρόστιμα μπορεί να κληθούν να κάνουν και κάποια κοινωνική δράση. Αλλά το θέμα δεν θα λήξει εκεί.  “Τα πράγματα θα α γίνουν άσχημα. Ακούγεται ότι στην συνέντευξη Τύπου κάποιος τρίτος τραυματίστηκε και θα κάνει μήνυση και ποιος ξέρει πως θα εξελιχθεί αυτό…. ”

Σήμερα το βράδυ είναι η ζύγιση και ενώ θα έχουν αποκλειστεί αρκετοί από τις κουστωδίες των δύο, ο Conor και ο Diaz φτάνουν για νέα επεισόδια. Για να δούμε..

katsinopoulos-768x230