26/04/2024

Στέφανος Αποστολάκης: Bροχή οι προτάσεις για την ανερχόμενη Ελληνίδα καλλονή Χαρά Δημητρούλα

H Ελληνίδα MMAer είναι ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και ο Στέφανος Αποστολάκης σε επικοινωνία που είχε με το μαχητικό portal αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σε μία εβδομάδα πέντε προτάσεις για σοβαρά παιχνίδια κυρίως από την Κίνα! Αναλυτικά το δελτίο:


«Επιλεκτική στάση κρατούν οι προπονητές της Χαράς Δημητρούλα, Στέφανος Αποστολάκης(striking) και Γιώργος Μαυρωνάς(μάχη εδάφους) καθώς ο δεύτερος θεωρεί πως για τέτοια παιχνίδια, πρέπει οι προτάσεις να μην γίνονται τελευταία στιγμή, αλλά τουλάχιστον δύο- τρεις μήνες πριν, ώστε να έχει χρόνο ο αθλητής, να προετοιμαστεί.

Σε διάλογο ρωτήθηκε ο Γ. Μαυρωνάς αν ο αθλητής επιβάλλεται να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος. Η απάντηση του ήταν πως προϋποθέτει ο αθλητής να είναι επαγγελματίας και να μπορεί να επιβιώνει από αυτό που κάνει.

Μπορεί κάποιος να επιβιώσει με 12 μήνες προετοιμασία στα…κόκκινα, κάνοντας έναν αγώνα τον χρόνο με απολαβές από 500 μέχρι 700 ευρώ; Λιγότερο από 50 ευρώ τον μήνα και να είναι αναγκασμένος να πουλάει και ο ίδιος εισιτήρια για να βγει το ποσοστό του»; καταλήγει η ανακοίνωση.

Photo:Taffpictures