20/04/2024

Στέλνει Αρχοντή στο FFC o Παπαναγιώτου

Ο promoter του Kimbo για μία ακόμη φορά δίνει την ευκαιρία σε Έλληνα αθλητή να συμμετάσχει σε κορυφαία διοργάνωση του εξωτερικού. Ο λόγος για τον Ταξιάρχη Αρχοντή που θα αγωνιστεί στο FFC. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοινωση.

«O Χρήστος Παπαναγιώτου συνεχίζει να κάνει πράξη τα μεγάλα παιχνίδια για τους Έλληνες αθλητές στο εξωτερικό δίνοντας ευκαιρίες για διάκριση μέσα από κορυφαίες αναμετρήσεις διεθνούς κύρους και ενδιαφέροντος.

Αυτή την φορά ο Καρδιτσιώτης αθλητής μικτών πολεμικών τεχνών Αρχοντής Ταξιάρχης αθλητής του Νίκου Αλογάριαστου από την Alogariastos Team, επιλέχτηκε και στέλνεται εκ νέου στο promotion του FFC προκειμένου στο main event της διοργάνωσης να αντιμετωπίσει τον καλύτερο 36χρονο Κροάτη εν ενεργεία μαχητή του UFC Ιgor Pokrajac. Το ματς θα γίνει στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας αυτή την Παρασκευή 17 Απριλίου . Ο Pokrajac αγωνίζεται αποκλειστικά στο UFC από το 2009 έχοντας 12 αγώνες εκεί στο βιογραφικό του με σπουδαία ονόματα για αντιπάλους όπως αυτά των Stephan Bonnar, Fabio Maldonado και Vinny Magalhaes .

Αυτή είναι αισίως η 40η φορά που ο manager και promoter Χρήστος Παπαναγιώτου στέλνει αθλητή από την Ελλάδα για αγώνα στο εξωτερικό , ενώ και στο παρελθόν για τα ελληνικά χρώματα στην διοργάνωση του FFC ο κορυφαίος Λαρισαίος μαχητής Νέστωρας Μπατζέλας είχε αντιμετωπίσει αντίπαλο του UFC . Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον Aρχοντή Ταξιάρχη προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα».