19/04/2024

Σοβαρές φήμες ότι ο Mayweather κατηγορείται για ξυλοδαρμό!

Ο κορυφαίος πυγμάχος φαίνεται ότι θα έχει ξανά μπλεξίματα με τον νόμο και αυτή τη φορά ίσως σοβαρότερα από ποτέ! Σύμφωνα με πολλά έγκυρα μέσα ο «Money» κατηγορείται από δύο πρώην υπαλλήλους του (του φρόντιζαν το σπίτι) ότι σε προκαθορισμένο ραντεβού τους αυτός έστειλε τους φουσκωτούς του επειδή τους υποψιαζόταν για κλοπή αντικειμένων από το σπίτι του, οι οποίοι επιτέθηκαν στους υπαλλήλους και τους έστειλαν στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα και σοβαρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με το TMZ ο Mayweather καταλαβαίνει τώρα ότι δεν ήταν αυτοί οι θύτες, όμως οι δύο τους έχουν προσλάβει κάποιο μεγαλοδικηγόρο και ετοιμάζονται να το πάνε δικαστικά! Φυσικά αν αποδειχθούν όλα αυτά η κατάσταση θα είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού ο Money έχει απασχολήσει πολλές φορές τον νόμο, ειδικά με ενδοοικογενειακή βία και αυτή θα είναι τουλάχιστον η τρίτη φορά που σημαίνει πολύ αυστηρή ποινή.

Παρόλα αυτά, το badlefthook.com τονίζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί κάποια αγωγή στην αστυνομία και είναι ακόμη άγνωστο πως θα εξελιχθεί το θέμα. Η αρχική ιστορία είναι πάντως κάτι που δημοσιεύθηκε σε πολλά μεγάλα μέσα.