25/04/2024

Σοβαρά παράπονα για Bellator από τον Alexander Shlemenko

Σοβαρά παράπονα για την διοργάνωση έκανε ο Middleweight πρωταθλητής του Bellator Alexander Shlemenko αφού έχει αγωνιστεί μόνο 3 φορές τα τελευταία 2 χρόνια και έχει σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης αφού το Bellator δεν επιτρέπει στους πρωταθλητές του να παίζουν σε άλλες διοργανώσεις.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για μένα, έκανα ότι μπορούσα για να ταΐσω την οικογένεια μου, κάποια σεμινάρια, κάποια μαθήματα αλλά η κατάσταση ήταν άσχημη και δεν μου άρεσε καθόλου».

Ο Shlemenko κέρδιζε την ζώνη του πρωταθλητή μετά την φυγή του Hector Lombard στο UFC, τον περασμένο Φεβρουάριο .

Όλα αυτά οφείλονται κυρίως στον τρόπο διεξαγωγής του Bellator όπου ο πρωταθλητής και οι διεκδικητές του βγαίνουν κάθε φορά μέσω ενός τουρνουά, το οποίο όμως δεν ολοκληρώνεται σε μία μέρα αλλά γίνεται σταδιακά. Έτσι ο πρωταθλητής είναι αναγκασμένος να περιμένει να ολοκληρωθεί το τουρνουά κάθε φορά.

Φυσικά ο Shlemenko δεν είναι ο πρώτος πρωταθλητής του Bellator που έχει αυτό το παράπονο αλλά δεν έχει τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης όπως άλλοι πριν από αυτόν. O Ρώσος παίζει μετά από αρκετό καιρό σήμερα με αντίπαλο τον Brett Cooper/

Αν προσθέσετε και όλα αρνητικά σχόλια για το είδος των συμβολαίων που αναγκάζει το Bellator τους μαχητές του να υπογράψουν τότε κάτι δεν λειτουργεί σωστά στη δεύτερη καλύτερη ΜΜΑ διοργάνωση στον κόσμο.