19/04/2024

Σε φοβερή κατάσταση η Ευμορφιάδη λίγο πριν την μεγάλη μάχη στο Bellator

Δύο μέρες έμειναν για την μεγαλύτερη μάχη που έχει δώσει έως τώρα η Αθηνά Ευμορφιάδη στην καριέρα της, απέναντι στην Jorina Baars στο Bellator!


Η Ελληνίδα fighter χρειάστηκε να χάσει κάποια κιλά, φτάνοντας τα 65,8 ώστε να είναι έτοιμη για την ζύγιση του event. Μάλιστα πόσταρε τις παρακάτω φωτογραφίες, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση.

Ηταν η Τελευταία προπόνηση!!! 2 και σημερα για την μεγάλη μάχη μας!!!ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όσους ήταν δίπλα σε όλη την προετοιμασία μου και πιστέψαν σε μένα!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου @Thanasi_Kila στην ομάδα του @legacyfightclub 👊και στον τεράστιο ανθρωπο που με στηρίζει σε ολα στον άντρα μου @giannis.maurokordatos που φρόντιζε για τα πάντα!!!❤ Τον κύριο @stelio_politi που πίστεψε σε μένα και τον ευχαριστώ και τους χορηγούς μου @opaco_international #opaco_international #opaco_combat @kaleniakam @nikikoug7 #natudis_nust

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αθηνα ευμορφιαδη (@athina_efmorfiadh) στις

Να θυμίσουμε πως τον αγώνα έκλεισε ο Στέλιος Πολίτηςπου μετά τον Γιάννη Μπούκη στέλνει και δεύτερο αθλητή στο Bellator, δείχνοντας τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει χτίσει με το promotion.

Το Bellator έχει κάνει άνοιγμα στην μαχητική αγορά της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια και όσο υπάρχουν καλές εμφανίσεις από τους παίκτες μας, τόσο θα δίνονται ευκαιρίες μελλοντικά.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως την αρχή στο συγκεκριμένο promotion έκαναν Μιχαηλίδης και Καλλιονίδου, ενώ προ λίγων ημερών έγινε κρούση και για άλλη Ελληνίδα αθλήτρια, αλλά τελικά δεν έκλεισε το deal.