26/04/2024

Σε συζητήσεις η μάχη των «άγριων»

O Donald Cerrone δείχνει τρομακτικός στην welterweight κατηγορία και ο Dana White επιμένει να τον παρακινεί μέσω δηλώσεων να παραμείνει σ’αυτήν. Με τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Oliveira, Cote και Story ο «Cowboy» θέτει γερές βάσεις για να κοιτάξει κάποια στιγμή τον εκάστοτε πρωταθλητή στα μάτια.

Στην προκειμένη περίπτωση η συγκεκριμένη κατηγορία είναι κάπως μπερδεμένη μετά τη νίκη του Woodley επί του Lawler. Το UFC έχει τάξει στον Thompson αγώνα τίτλου και θα του τον δώσει σίγουρα ενώ και Maia με το σερί έξι νικών και αποκορύφωμα την προχθεσινή υποταγή κόντρα στον Condit δικαιούται αγώνα τίτλου… 

FightersDome.grμην χάσετε τις εκπτώσεις!

Υπάρχει και ο πρώην πρωταθλητής όμως ο Robbie Lawler που δεν μπορεί το UFC, απλά να τον πετάξει σε μια άκρη. Ο άνθρωπος έχει καταθέσει για τον οργανισμό πολλούς τόνους αίμα όλα αυτά τα χρόνια και γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες η φήμη πως ο «Ruthless» μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι.

Αντίπαλός του λέγεται πως θα είναι ο Cerrone. Για τον «Cowboy» αυτό θα είναι ένα τεράστιο τεστ για το αν τελικά του πάει αυτή η κατηγορία. Εάν καταφέρει να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Robbie τότε θα δείξει στους φαν ότι μπορεί να κυριαρχήσει όντως στην welterweight κατηγορία.

Κλείνοντας θα ρίξουμε περισσότερο… αλατάκι στο θέμα αφού στην πιο ενδιαφέρουσα division του UFC έρχεται να προστεθεί και η πιθανή επιστροφή του GSP τον Δεκέμβριο στο Τορόντο.

ΤΟ «ΑΡΡΩΣΤΟ» ΚΟ ΤΗΣ ΚΑΥΤΗΣ PAIGE