26/04/2024

Σε ποιο UFC και πότε θέλουν να κάνουν το Diaz vs. Alvarez;

Πολλαπλές πηγές αναφέρουν ότι ο Dana White έχει κάνει πρόταση στον Nate Diaz να παίξει με τον Eddie Alvarez, πράγμα που σημαίνει ότι αν γίνει ο αγώνας ο νικητής θα μπει ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου που κρατάει ο Conor McGregor.  


Η περιβόητη πρόταση που ανέφερε ο Dana White στο UFC του Χιούστον προς τον Nate Diaz, αφορά όπως όλα δείχνουν το ενδεχόμενο να παίξει με τον Eddie Alvarez.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων Μέσων η διοίκηση του promotion έχει βάλει στόχο να κλείσει αυτή την αναμέτρηση για το UFC 211. To συγκεκριμένο σόου είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 13 Μαΐου στο Ντάλας με τον οργανισμό να έχει εκφράσει από καιρό πως στο event αυτό θέλει να μπει με μία πολύ δυνατή κάρτα.

Στο Fightsports είχατε διαβάσει πως ο Alvarez με μήνυμά του στα social media δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει σύντομα, αντιθέτως ο Nate Diaz «ανέβασε» πως… γελάει με τον αγώνα αυτό.

Ο μαχητής από το Stockton είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει 20.000.000 δολάρια για οποιοδήποτε ματς στο UFC ή τριλογία με τον Conor ή κάποιο σημαντικό ματς, ας πούμε για τη ζώνη της κατηγορίας του.

Ένα παιχνίδι με τον Alvarez αποτελεί τεράστια ευκαιρία τόσο για ζώνη όσο και για τριλογία με τον Conor McGregor. Το UFC άλλωστε δεν δουλεύει τυχαία…

Εάν ο Nate ξεπεράσει το εμπόδιο του Alvarez, τότε θα περιμένει τον νικητή ανάμεσα στα ζευγάρια που θα δημιουργηθούν, δηλαδή ή του Conor με τον Khabib ή του Ιρλανδού με τον Ferguson. Εφόσον παραμείνει πρωταθλητής ο McGregor τότε ο Diaz θα’χει την ευκαιρία να παίξει και τρίτο αγώνα μαζί του και μάλιστα για… χρυσάφι ενώ άμα χάσει ο σούπερ σταρ ο Nate πάλι κερδισμένος θα βγει αφού θα διεκδικήσει τίτλο καλώς εχόντων των πραγμάτων.

 

HOOST ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ