25/04/2024

Σε μαχητικό reality η Χριστίνα Στελλίου που πάει για συμβόλαιο 35.000 δολαρίων!

Η φορμαρισμένη MMAer δοκιμάζει την τύχη της στο Νοτιοαφρικάνικο reality ΕFC κι αν κερδίσει θα έχει στην διάθεση της συμβόλαιο 35.000 δολαρίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Cage Survivor. 


«Η αίτηση για την συμμετοχή τη αθλήτριας στάλθηκε από την Q-pro managment του Γιάγκου Πολατίδη,σε συνεργασία με την διοργάνωση Cage Survivor, και εγκρίθηκε από τους υπευθύνους του promotion, οι οποίο ανέφεραν πως αναζητούσαν ανερχόμενες νεαρές αθλήτριες για να πλαισιώσουν το show.

Το reality. το οποίο θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον ερχόμενο Φεβρουάριο, θα περιλαμβάνει αποκλειστικά αθλήτριες της κατηγορίας των 60 κιλών και θα διαρκέσει για 5 εβδομάδες.
Η νικήτρια θα υπογράψει συμβόλαιο 35.000 δολαρίων με την διοργάνωση και θα πάρει μια ευκαιρία να αγωνιστεί για τον τίτλο της flyweight κατηγορίας στα μέσα του επομένου έτους.

Η συμμετοχή της Στελλίου και των υπολοίπων αθλητριών στο show δεν τους απαγορεύει να αγωνίζονται και σε άλλα promotion και είναι ελεύθερες να αναζητήσουν και αγώνες εκτός Νοτίου Αφρικής.

Στο σημείο αυτό να αναφερθεί πως η διοργάνωση Cage Survivor και η QPro Management στο παρελθόν έχουν στείλει πλειάδα αθλητών να συμμετέχουν σε αντίστοιχες διοργανώσεις προσφέροντας τους μια ευκαιρία στο όνειρο.

Η εταιρία του Cage Survivor είναι σίγουρη για την επιτυχία της αθλήτριας και εύχεται τα καλύτερα από πλευράς της».