19/04/2024

Σεμινάριο MMA και BJJ του Ricardo Testai

O Ricardo Tetsai (τέσσερα dan BJJ) επικεφαλής εκπαιδευτής BJJ στην Kings MMA στην Αμερική θα παραβρεθεί στις 20 Μαΐου στην Αθήνα στην διοργάνωση της Π.Ο.ΜΜΑ για τις εθνικές ζώνες ΜΜΑ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Θα κάνει τις απονομές στους αθλητές που θα διαγωνισθούν σε τετράδες στις πέντε επιλεγμένες κατηγορίες βάρους. O R.Testai είναι sparring partner του Fabricio Verdum UFC former heavy weight champion και προπονητής πολλών αθλητών του UFC και Bellator, όπως Lyoto Machida, Mauricio Shogun Rua, Kevin Gastelum, Jake Ellenberger, Beneil Dariush, Giga Chikadze κ.α.

Αγωνιστικά έχει πολλές διακρίσεις ,αναφέρουμε ενδεικτικά
2 φορές world champion No-Gi – SJJIF
2 φορές world champion Gi SJJIF
3 φορές American No- Gi champion
9 φορές International Open IBJJF champion

Θα παραμείνει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και καθημερινά θα κάνει την προπόνηση του mma (18.00-20.00) στην Hellas Top Team στο Περιστέρι.Το Σάββατο 26 Μαΐου θα δώσει ανοικτό σεμινάριο για το MMA 17.00 έως 19.00 για τους αθλητές και 19.00 έως 21.00 για τους εκπαιδευτές. Την Κυριακή στις 11.00 έως 13.00 θα παραδώσει ανοικτό σεμινάριο για το BJJ.

Ο Ricardo Testai είναι πρόθυμος να κάνει σκάουτινγκ για το UFC, Bellator για τους Έλληνες αθλητές καθώς ο ίδιος έχει πολλούς αθλητές στα promotion αυτά.

Μία μεγάλη ευκαιρία για τους Έλληνες αθλητές να ανοίξουν τα φτερά τους στην Αμερική. Οποιοσδήποτε αθλητής ή εκπαιδευτής θα μπορεί να λάβει μέρος στα σεμινάρια ή να λάβει μέρος στις καθημερινές προπονήσεις στην Hellas Top Team.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε με τον Δημητρίου Δημήτρη στο 6947889695 ή στο email: dimitriou_mma@yahoo.gr».