20/04/2024

Σεμινάριο διαιτητών και κριτών της Π.Ο.ΜΜΑ στην Θεσσαλονίκη

Την 1η Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη σεμινάριο Διαιτητών – Κριτών από την Π.Ο.ΜΜΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία ΜΜΑ).Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Το σεμινάριο έλαβε χώρα στο Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων στις εγκαταστάσεις του Α.Σ.Κλειτόμαχος και δεκαέξι συμμετέχοντες  προάχθηκαν σε διαιτητές- κριτές  Γ’ κατηγορίας.

Αναλύθηκαν οι κανονισμοί των mma  και submission –MMA σύμφωνα με τους κανόνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WMMAA για όλες της ηλικιακές κατηγορίες. Το σεμινάριο εισηγήθηκαν ο πρόεδρος Διαιτησίας της Π.Ο.ΜΜΑ  ιατρός  Δρακάκης Πέτρος και ο διαιτητής Β’ κατηγορίας Βασιλείου Μανώλης . Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας  Δημητρίου Δημήτριος και ο Γ.Γραμματέας Σώζος Παναγιώτης. Την Παρασκευή 13 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί επιμορφωτικό σεμινάριο πρακτικής εξάσκησης  των διαιτητών – κριτών από τον dr. Δρακάκη Πέτρο.

Ο πρόεδρος της Π.Ο.ΜΜΑ δήλωσε:«Η ανάπτυξη της ομοσπονδίας και η επιθυμία σωματείων –μελών να διοργανώσουν αγώνες και στην Βόρεια Ελλάδα μας οδήγησε στην διοργάνωση του σεμιναρίου ώστε να στελεχωθεί το σώμα διαιτητών- κριτών με νέα πρόσωπα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Α.Σ.Κλειτόμαχος Μαραντίδη Θεόδωρο που μας παραχώρησε τον χώρο του σωματείου και τον Μπαχά Ιωάννη υπεύθυνο διαιτητών – κριτών Βορείου Ελλάδος που χωρίς την ουσιαστική του βοήθεια δεν θα πραγματοποιούνταν το σεμινάριο.»