19/04/2024

Σ’αυτή την κατηγορία θα παίξει ο Saki στο UFC

Υπήρχε πάντα ένα θέμα με τα κιλά του Gokhan Saki και την κατηγορία που του ταιριάζει να παίζει ακριβώς. 


Ο κορυφαίος Τούρκος kickboxer έχει αγωνιστεί με επιτυχία τόσο στην light heavyweight όσο και στην heavyweight στο υψηλότερο επίπεδο του kickboxing με μεγάλες νίκες και τίτλους στο GLORY και στο Κ-1.

Ανακοινώνοντας χθες τη σύναψη της συνεργασίας του με το UFC ο κόσμος αναρωτήθηκε σε ποια κατηγορία θα τοποθετηθεί για να παίξει ο Saki. Τελικά, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος η light heavyweight των Cormier, Jones και άλλων καταξιωμένων μαχητών των ΜΜΑ θα είναι η division που θα τον φιλοξενήσει στο νέο άνοιγμα που κάνει στην καριέρα του.

Το ντεμπούτο του στο UFC o Gokhan αναμένεται να το κάνει τον Σεπτέμβριο στο Ρότερνταμ, στο δεύτερο event που θα κάνει το κορυφαίο ΜΜΑ promotion στην όμορφη ολλανδική πόλη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Saki στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα του πορεία στο UFC είπε πως είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει ο οργανισμός να τον εντάξει στο δυναμικό του μετά τον Conor McGregor.

Για τους φαν του αθλήματος σας παραπέμπουμε να δείτε το ντοκιμαντέρ του Fightsports με θέμα την αποστολή της συντακτικής μας ομάδας στην Ολλανδία: