26/04/2024

Σαρώνει ο McGregor: Το ουίσκι του ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο $ σε πωλήσεις στις ΗΠΑ

Ξέρουμε δεν σας αρέσουν οι ειδήσεις για τον Conor McGregor, αλλά κι αυτές στο πρόγραμμα είναι αφού ο Ιρλανδός από παραλίγο υδραυλικός έχει καταφέρει μέσα από τις μάχες να εξελιχθεί σε τεράστιο επιχειρηματία.


Όπως μεταδίδουν πολλά Μέσα που ασχολούνται με οικονομικά, επιχειρήσεις και επενδύσεις ο Conor McGreogor έχει καταφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κάνει το ουίσκι του να απειλεί εταιρίες κολοσσούς όπως η Jameson.

Στις ΗΠΑ, μάλιστα, ο Ιρλανδός μπόρεσε να εκτοξεύσει το Proper 12 σε πωλήσεις που ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, έστω κι αν το brand του πρώην πρωταθλητή του UFC παραμένει πίσω σύγκριση με την Jameson.

Πλέον, το ουίσκι του McGregor θα πωλείται και στην Αυστραλία με τις πωλήσεις ν’ αναμένεται ν’ ανέβουν κι άλλο. Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη παρτίδα ουίσκι του Ιρλανδού έφυγε μέσα σε 10 ημέρες και μιλάμε για το απόθεμα που οι άνθρωποι του «Notorious» υπολόγισαν ότι θα πωληθεί σε έξι μήνες.

Επισημαίνουμε ότι συνεργάτης του Conor McGregor στη δημιουργία του Proper 12 είναι ο διάσημος ποτοποιός ή όπως είναι πιο γνωστοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, distiller David Elder.