20/04/2024

Σήμερα η ματσάρα Macdonald vs Daley στο Bellator 179 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα το βράδυ, στην Αγγλία, το Bellator επιστρέφει με μια πολύ καλή κάρτα και ένα main event που το περιμένει πολύς κόσμος από τότε που ανακοινώθηκε.


Ο πρώην τοπ διεκδικητής του UFC Rory Macdonald θα κάνει το ντεμπούτο του στο κλουβί του Bellator για να αντιμετωπίσει τον επίσης πρώην UFCer και γενικότερο «βομβιστή» Paul «Semtex» Daily.

Ο Macdonald έφτασε μια ανάσα πριν από τον τίτλο χάνοντας από τον Lawler σε μια επική ματσάρα αλλά αποχώρησε από το UFC όταν έληξε το συμβόλαιο του και το Bellator του έκανε καλύτερη πρόταση. Είναι ίσως η αποχώρηση από το UFC που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση στον κόσμο και τώρα στο Bellator o «Ares», στα χαρτιά τουλάχιστον, είναι το φαβορί να πάρει την Welterweight ζώνη.

Απέναντι του θα βρει όμως έναν από τους καλύτερους MMA strikers με χέρια βαριά σαν δυναμίτη και τρομερή εκρηκτικότητα που είναι και εξαιρετικά έμπειρος. Είχε φτάσει να διεκδικεί title shot με τον Koscheck στο UFC όμως έχασε με απόφαση και τσατισμένος από το συνεχές trash talking του αντίπαλου τον χτύπησε μετά το καμπανάκι και αποβλήθηκε από το UFC για πάντα.

Τα έχει πάει όμως αρκετά καλά στο Bellator όπου έχει 6 αγώνες και μόνο 1 ήττα από τον πρωταθλητή Douglas Lima με απόφαση, αντίθετα οι δικές του τέσσερις από τις πέντε νίκες είναι με ΚΟ!

Με νίκη ο Rory δείχνει ότι είναι έτοιμος να κυριαρχήσει στο Bellator, με ήττα ο Daley παίρνει άλλο ένα title shot, πιο σημαντικό όμως βάζει λίγο φωτιά και στο UFC αφού οι συγκρίσεις είναι αναμενόμενες. Συγκρίσεις που θα γίνουν και αν κερδίσει την ζώνη ο Rory αφού στην ίδια κατηγορία στο UFC οι δύο τοπ μαχητές σήμερα είναι ο Woodley και ο Maia που έχουν χάσει από τον Καναδό.

Στην ίδια κάρτα έχουμε μερικά ακόμη καλά ματς απ.

Ο πρώην Lightheavyweight πρωταθλητής Liam_McGeary θα αντιμετωπίσει τον Linton Vassell που έρχεται από νίκες ενάντια στους Francis Carmont και Emanuel Newton ενώ ο πρώην UFCer Cheik Kongo που τρέχει ένα σερί 4-0 στο Bellator θα κοντραριστεί με τον αήττητο Augusto Sakai.

Δείτε όλη την κάρτα εδώ 

.