25/04/2024

Πόσα πήρε ο Henderson στο Bellator;

Ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες έπειτα από τη μεταγραφή του Rory MacDonald στο Bellator. Ο Καναδός ακολούθησε τα βήματα του Benson Henderson ο οποίος την έκανε από το UFC για να βρεθεί στο main event του «160» κόντρα στον Freire. Πόσα όμως χρήματα πήρε;..

QNT Greece τα καλύτερα συμπληρώματα

Σύμφωνα με τα salaries που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Henderson δεν πήρε δα και κανένα τεράστιο ποσό. Χωρίς το μπόνους νίκης ο πρώην πρωταθλητής του UFC αύξησε τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 75.000 δολάρια. Λίγα χρήματα…

FightersDome.grμην χάσετε τις εκπτώσεις!

Είναι πραγματικά ξεκάθαρο πάντως πως πλέον δεν μετράει και τόσο η ποιότητα του μαχητή, αλλά το πώς θα πουληθεί ο αγώνας σε φαν και χορηγούς.

Ας το συγκρίνουμε: 

Ο Benson είχε νικήσει πανεύκολα τον Nate Diaz στη μεταξύ τους μάχη για τον τίτλο τον Δεκέμβριο του 2012. Σχεδόν πέντε χρόνια μετά ο Henderson έκανε την επανάσταση του για να πάει σε άλλο promotion, μακριά από το UFC, αλλά ο Nate που έμεινε και πιάστηκε με τον McGregor έβγαλε στο τελευταίο του παιχνίδι κοντά στα 13.000.000 δολάρια ενώ ο Benson μόλις 75.000 δολάρια.