23/04/2024

«Πόλεμος»: Ανακοινώθηκε το μεγάλο παιχνίδι Σαββίδη vs Μιχαηλίδη

Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που είδαμε δύο μεγάλα ονόματα της χώρας να συγκρούονται σε εγχώριο event.


Αυτό κάνει πράξη στο ερχόμενο MMA Challenge Pro, η διοργανώτρια αρχή που δίνει στο κοινό το απόλυτο παιχνίδι στις μικτές πολεμικές τέχνες, βάζοντας «φωτιά».

Ο Αλέξης Σαββίδης αντιμετωπίζει τον Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη σε ένα match up που…τσακίζει. Ο Σαββίδης έχει αποδείξει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια τόσο εντός όσο εκτός των τειχών και απέναντι του θα βρει έναν από τους πιο σκληρούς μαχητές της χώρας. Ο Αθηνόδωρος είναι ένας εξαιρετικός brawler που κυνηγάει το ξύλο και το θέαμα.

Το Fightsports.gr σας έβαλε πρώτο στο κλίμα χθες,  με αποκλειστικές πληροφορίες και σήμερα επιβεβαιώνεται. Η ημερομηνία του event δεν έχει γίνει γνωστή, υπολογίζεται προς Οκτώβριο ή Νοέμβριο.

Οι δύο μαχητές λίγο έλειψε να συναντηθούν και παλαιότερα αλλά είχε αναβληθεί το παιχνίδι. Το ματς αυτό συνοδεύει η σπουδαία μάχη της Στελλίου με την Νέτζα που μοιάζει το ιδανικό match up στις γυναίκες τούτη την στιγμή.

Το promotion με μία λιτή ανακοίνωση επιβεβαίωσε το γεγονός.«Πάλι βόμβα έριξε το MCP ανακοινώνοντας τα πρώτα ζευγάρια του MCP 9. Σύμφωνα με τους διοργανωτές η κάρτα του MCP9 αναμένεται εξαιρετικά ποιοτική».