26/04/2024

Πυρ και μανία κατά του διαιτητή Yamasaki ο Dana White δεν θέλει να τον ξαναδεί

Το παιχνίδι της Valentina Shevchenko με την Priscila Cachoeira ήταν μονόλογος για την πρώτη,ωστόσο δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς πως η Cachoeira έκανε κατάθεση ψυχής απέναντι σε μία πολύ ανώτερη αντίπαλο, έστω κι αν δεν τα κατάφερε.


Ο πρόεδρος του UFC  Dana White στάθηκε στην αδράνεια του διαιτητή κατά την διάρκεια του αγώνα αφού υπήρξαν αρκετές φορές που θα μπορούσε να διακόψει το παιχνίδι, μια και τα χτυπήματα της  Shevchenko ήταν συνεχόμενα, ιδιαίτερα στο έδαφος χωρίς ανταπόκριση από την αντίπαλο της. Συν του ότι στην υποταγή ο Mario Yamasaki άργησε να παρέμβει μετά το tap.

O White έδωσε συγχαρητήρια στην Cachoeira για την μαχητικότητα της και έκραξε τον διαιτητή.«Priscilla Cachoeira έδειξες καρδιά και σκληρότητα σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι περήφανος που σε έχω στο UFC. Δυστυχώς ο διαιτητής θα έπρεπε να σε προστατέψει αλλά δεν το έκανε. Δεν είναι η πρώτη άσχημη εμφάνιση γι’αυτόν. Το κακό είναι πως δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλά μόνο η βραζιλιάνικη ομοσπονδία μπορεί. Ας ελπίσουμε μετά από αυτό το παιχνίδι να μην τον ξαναδούμε. Τα χτυπήματα ήταν 230 έναντι 3 χτυπημάτων της Priscilla»!