26/04/2024

Προχωράει η μήνυση του Hunt προς UFC, Dana White και Brock Lasner!

Ένα σημαντικό πρώτο βήμα σε μια «μάχη» που αναμένεται να κρατήσει πολύ, έκανε ο Mark Hunt στην μήνυση που κατέθεσε πριν από μερικούς μήνες, ορμώμενος από την εύρεση του αντιπάλου στο UFC 200, Brock Lesnar, ντοπαρισμένου και στην προετοιμασία αλλά και στην μάχη. 


Ο Hunt, που έγινε έξαλλος με το UFC και κατηγόρησε και την διοργάνωση και τον πρόεδρο αλλά και τον Lesnar για μια σειρά από σοβαρά αδικήματα όπως » απάτη, ρήξη συμβολαίου, ρήξη καλής πίστης, αμέλεια και παράνομο πλουτισμό». Ουσιαστικά λέει ότι το UFC και ο White ήξεραν ότι ο Lesnar ήταν ντοπέ και γι αυτό δεν τον έβαλαν να περάσει τον 4μηνο έλεγχο όπως κάνει με άλλους μαχητές που επιστρέφουν από απόσυρση και ότι ενώ ανεπίσημα είχαν κλείσει τον αγώνα πολλούς μήνες πριν, το ανακοίνωσαν επίσημα μόλις ένα μήνα ώστε να περάσει όσο το δυνατόν λιγότερους ελέγχους ο Lesnar.

O Νεοζηλανδός μαχητής ζητάει να πάρει αυτός όλη την αμοιβή του Lesnar (2.5 εκατ. τα γνωστά…λογικά είναι και περισσότερα) και θέλει να μπει ανάλογη ρήτρα σε όλα τα συμβόλαια τον μαχητών. 

Λίγο μετά την κατάθεση της μήνυσης του, οι δικηγόροι του UFC και του Lesnar κατέθεσαν  αίτηση απόρριψης των κατηγοριών με την αιτιολογία ότι δεν ευσταθούν,  θέλοντας να μην επιτρέψουν να δικαστεί η υπόθεση, να την κόψουν δηλαδή στη γέννηση της.

Όμως, πριν λίγες μέρες, το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του UFC και φαίνεται ότι η υπόθεση έχει πολύ ζουμί ακόμη αφού θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.