26/04/2024

Προκαλεί Rory Macdonald ο Chael Sonnen

O Chael Sonnen πέτυχε μια καθαρή αλλά ανέμπνευστη νίκη στο προχτεσινό Bellator NYC επί του επίσης βετεράνου του αθλήματος Wanderlei Silva και αποφάσισε αμέσως μετά να προκαλέσει, όχι έναν ακόμη βετεράνο όπως τον Tito Ortiz που ξελαρυγγιάστηκε στις κερκίδες να του φωνάζει, αλλά ίσως το μεγαλύτερο όνομα της διοργάνωσης τον Rory Macdonald.


«Εγώ με τον Rory θα συναντηθούμε κάποια στιγμή. Υπάρχει ιστορία από πίσω και θα την πω κάποια στιγμή. Ο Rory ξέρει τι έγινε και πρέπει να τα πούμε σε μια μάχη. Πρέπει να συμβεί» είπε ο Sonnen στο Ariel Helwani μετά το Show χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες για το ποιος είναι αυτός ο λόγος που κάνει την μάχη απαραίτητη.

Την ίδια πρόκληση είχε επαναλάβει ξανά ο Sonnen πριν από μερικούς μήνες και ο Rory τότε είχε πει ότι είναι διαθέσιμος οποιαδήποτε στιγμή. Αυτή τη φορά αν και δεν απάντησε, ακόμη, τίποτα έχει κάνει όλα τα σχετικά άρθρα retweets.

Για την ώρα πάντως ο Rory έχει λογικά να διεκδικήσει την ζώνη του welterweight πρωταθλητή Douglas Lima, o οποίος στο ίδιο event την υπερασπίστηκε επί του Lorenz Larkin.

Ο Sonnen πάντως έδειξε και τον Fedor Emelianenko ως επόμενο αντίπαλο, ένα Fedor που έχασε με ΤΚΟ από τον Matt Mitrione το ίδιο βράδυ.