26/04/2024

Προκαλεί… προβλήματα η Edith Labelle! (VIDEO)

Η Καναδή Edith Labelle δεν είναι πλέον ring girl του UFC, αλλά απέδειξε με τον δικό της τρόπο πως δεν έχει απολέσει την επαφή με τις μικτές πολεμικές τέχνες.

Το 30άχρονο μοντέλο παραμένει γνωστό εξαιτίας της πολυετής παρουσίας στο κορυφαίο promotion MMA, αν και απολύθηκε τον Ιούλιο του 2009. Άλλωστε δεν έχει σημειώσει κάποια ιδιαίτερη επιτυχία σε κάποια διαφορετική επαγγελματική δραστηριότητά της.

Ίσως πρέπει να θυμίσουμε πως το συμβόλαιό της με το UFC λύθηκε με αφορμή απρόσμενη απουσία της από σόου. Συγκεκριμένα δεν συμμετείχε, όπως όφειλε, στο UFC 100 ισχυριζόμενη πως είναι άρρωστη. Δυστυχώς το βορειοαμερικανικό promotion δεν συγχώρεσε τη Γαλλοκαναδή αποφασίζοντας παράλληλα να στηριχθεί στις Arianny Celeste και Brittney Palmer.

Στην προκειμένη, όμως, η Labelle επανήλθε στο προσκήνιο μέσω διαδικτυακού βίντεο. Συγκεκριμένα το πρώην ring girl του UFC παραδίδει μαθήματα επιβολής «armbar» φορώντας… μικρό ροζ μπικίνι, όπως η παρτενέρ της! Για… διδακτικούς λόγους, πολλά πλάνα προβάλλονται σε αργή κίνηση.

Πηγή: Onsports.gr