11/05/2024

Πρέπει να δεις τη ματσάρα Cormier vs. Gustafsson (BINTEO)

Ο μεγάλος αγώνας του Daniel Cormier με τον Anthony «Rumble» Johnson πλησιάζει και το UFC μας κάνει «δώρο» την τελευταία υπεράσπιση τίτλου που έκανε ο «DC» κόντρα στον Alexander Gustafsson. 


Στις 3 Οκτωβρίου του 205 ο πρωταθλητής της light heavyweight κατηγορίας υπερασπίστηκε για πρώτη και τελευταία φορά τη ζώνη της κατηγορίας. Αντίπαλος του πρώην Ολυμπιονίκη, Daniel Cormier ήταν ο σκληροπυρηνικός Alexander Gustafsson.

To ματς έγινε στο Χιούστον (UFC 192) και οι φαν που χρεώθηκαν για να το δουν είτε με εισιτήριο είτε με PPV θα …πλήρωναν και δεύτερη φορά αφού ο αγώνας ήταν ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της κατηγορίας.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Gustafsson άγγιξε τον τίτλο αλλά δεν τα κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής μια και οι κριτές τόσο με τον Jones όσο και με τον Cormier έδωσαν πλειοψηφική απόφαση κατά του.

Το UFC μας δίνει την ευκαιρία να δούμε το συγκεκριμένο ματς, προετοιμάζοντας μας για την επικείμενη μάχη του «DC» με τον ανεβασμένο και εξαιρετικά επικίνδυνο «Rumble» Johnson. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 8 Απριλίου στο UFC 210 στη Νέα Υόρκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ CORMIER vs. GUSTAFSSON

https://www.youtube.com/watch?v=FKfia_Ka160

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Νεκρός Thai fighter από θερμοπληξία (ΦΩΤΟ)

Σταρ του WWE ήθελε να αυτοκτονήσει μετά την διαρροή sex tape

Μιχαηλίδης ενάντια σε Παπαδημητρίου στο No Limits 29!

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK