26/04/2024

Πού χάθηκε ο Luke Rockhold;

Αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για την MMA κοινωνία όταν ο ύψους 1,91 Luke Rockhold έπεφτε στο καναβάτσο από τα χτυπήματα του Michael Bisping, χάνοντας τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή της middleweight κατηγορίας.

Μερικές εβδομάδες αργότερα ο εξαιρετικός μαχητής από τη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια δέχτηκε μεγάλο πλήγμα όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες και για τον Rockhold και την επιστροφή του δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Ο πρώην πρωταθλητής σε χθεσινή του συνέντευξη αποκάλυψε το βασικό λόγο που τον κρατάει μακριά από την αγωνιστική δράση: «Έχω έτοιμη πρόταση στο mail μου. Δεν παίζω όμως. Τα λεφτά είναι σκ@@@».

Οικονομικοί λοιπόν είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Luke είναι αθόρυβος τους τελευταίους μήνες. Ξεκαθαρίζει πάντως πως οι σχέσεις του με το UFC δεν έχουν διαταραχθεί: «Ξέρουν και οι ίδιοι ότι τα χρήματα δεν είναι καλά. Κάνουν μπίζνες όμως και έτσι λειτουργεί το σύστημα».

Ο 31 ετών MMAer έχασε από τον Bisping στο πλαίσιο διεξαγωγής του UFC 199 στις 4 Ιουνίου με ΚΟ στον πρώτο γύρο. Τον Δεκέμβριο του 2015 είχε κερδίσει τον Weidman με νοκ – άουτ και στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Νωρίτερα είχε προηγηθεί και ο τίτλος στο Strikeforce.

https://www.youtube.com/watch?v=mR4X5L2QhOk