25/04/2024

Που θα δω το UFC: Belfort vs Bisping σήμερα; ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Επιμέλεια: Χρήστος Μπάρδας

Αυτή είναι η πιο συχνή ερώτηση που μας γίνεται όσο περισσότερο πλησιάζουμε σε κάποιο UFC event. Επειδή τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων το «πότε» και το «πού» είναι συγκεκριμένα είπαμε να τα γράψουμε σε ένα άρθρο για να λύνονται οι απορίες σας. Το παρόν άρθρο θα ανανεώνεται πριν από κάθε event και αυτή τη φορά γράφουμε για το UFC on FX 7: Belfort vs Bisping.

Ένα UFC event χωρίζεται σε δύο μέρη με βάση το επίπεδο των αγώνων του.

Α) Πρώτο μέρος είναι τα «Prelims» ή «Προκαταρκτικοί Αγώνες»  και συμπεριλαμβάνουν τις πρώτες μάχες τις βραδιάς με τα μικρότερα ονόματα, ανερχόμενους μαχητές  κοκ. Στην Ελλάδα μπορούμε να τους δούμε ζωντανά και δωρεάν με δύο τρόπους:

1) Από το επίσημο προφίλ του facebook στο UFC σε αυτή την διεύθυνση http://www.facebook.com/UFC/app_247211121995467?ref=ts

2) Από το UFC.tv αφού φτιάξετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Κάποιες φορές υπάρχει stream και στο youtube του UFC αλλά όχι πάντα.

Σε όλες τις περιπτώσεις το Stream είναι ακριβώς το ίδιο και «κολλήματα» μπορεί να υπάρξουν ανεξάρτητα που το βλέπετε. Δική μας πρόταση ως η πιο εύκολη λύση και αυτή που προτιμούμε εμείς, το Stream στο Facebook. Να θυμάστε ότι η προβολή ξεκινάει ακριβώς όταν ξεκινήσει και το UFC οπότε αν πάτε 10 λεπτά νωρίτερα δεν θα μπορείτε να δείτε κάτι.

H μετάδοση των PRELIMS ή ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ξεκινάει στις 01.30 π.μ. ξημερώματα Κυριακής 20 Ιανουαρίου 

Β) Το δεύτερο και κύριο μέρος ενός UFC είναι η “Main Card” που έχει τις κορυφαίες μάχες (συνήθως  5 στον αριθμό) και κορυφώνεται με το main event στο τέλος της βραδιάς.ΚΑΘΕ UFC event μεταδίδεται στην Ελλάδα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το sport24.gr/ufc που έχει το επίσημο κανάλι του UFC στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει άλλος νόμιμος δωρεάν τρόπος να το δείτε. Το Streaming ξεκινάει πάλι, ακριβώς όταν ξεκινήσει και το UFC και θα μπορείτε να το βρείτε εκείνη την ώρα σε αυτό το link: http://www.sport24.gr/ufc/

Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία εγγραφή, απλά καλό θα είναι να μην «τρέχουν» ταυτόχρονα προγράμματα που δεσμεύουν την σύνδεση του ιντερνετ ώστε να παίζει το βίντεο ομαλά.

Η μετάδοση της MAIN CARD ξεκινά στις 04.00 ξημερώματα Κυριακής 20 Ιανουαρίου, λίγο μετά την λήξη των Προκαταρκτικών.

EΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Αν κάποιο UFC event πραγματοποιηθεί σε Ευρωπαϊκή/Ασιατική χώρα ή στην Αυστραλία τότε οι παραπάνω ώρες προβολής αλλάζουν και με μία επίσκεψη σε αυτό εδώ το άρθρο θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Με έχουν ενημερώσει ότι υπάρχει η δυνατότητα να δει κάποιος τα UFC events στην τηλεόρασή του μέσω κάποιον δορυφορικών πακέτων και με ειδικά «πιάτα» αλλά επειδή δεν το γνωρίζω από πρώτο χέρι και υπάρχουν θέματα όπως π.χ. σχολιασμός σε άλλη γλώσσα και κόστος αγοράς δεν θα επεκταθώ.